پخش زنده
امروز: -
سه هزار و 200 نفر در سیستان و بلوچستان مبتلا به بیماری تالاسمی هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه سالانه 140 بیمار تالاسمی از نوع شدید یا ماژور به این شمار افزوده می شود، گفت: این در حالی است که در بیشتر مناطق کشور بیماری تالاسمی کنترل شده است.
میری در همایش پیشگیری از تولد بیماران تالاسمی در خاش افزود: 65 درصد از خون های اهدایی در سیستان و بلوچستان به مصرف بیماران تالاسمی می رسد.
وی تاکید کرد: آزمایش های ژنتیک در کشور رایگان انجام می شود و انتظار داریم همه افراد و خانوارها برای کاهش شمار بیماران تالاسمی و کاهش هزینه ها از فرصت های داده شده بهره ببرند.
رضا کرد رئیس شبکه بهداشت و درمان خاش هم گفت: به غیر از هزینه های خانوارها برای خرید دارو، دولت هم سالانه علاوه بر هزینه های کارکنان بهداشت و آزمایش ها، وسائل مصرفی، اکو، ام آر آی، ویزیت تخصصی و سایر هزینه ها، بیش از 40 میلیارد ریال برای هزینه خون و لوازم یکبار مصرف بیماران تالاسمی خاش پرداخت می کند.
امامان جمعه شیعه و سنی، فرماندار، شماری از نخبگان و معتمدان خاش نیز براهمیت اجرای برنامه های آگاه سازی و توجه به توصیه های بهداشتی برای کاهش آمار بیماران تالاسمی تاکید کردند.