پخش زنده
امروز: -
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به سمپاشی اراضی استان بوشهر برای مقابله با ملخهای صحرایی گفت: مخاطرات این سمپاشیها برای محیطزیست بررسی میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، فرهاد قلینژاد در نشست هماهنگی کارگروه مخاطرات زیست محیطی استان بوشهر بیان کرد: با توجه به رویدادن اتفاقات و مخاطرات زیست محیطی در هر روز، کارگروه مخاطرات زیست محیطی با برنامه مدون و مشخص از پارسال فعالیتهای خود را افزایش داده است.
وی افزود: در همین راستا فهرستی از مخاطرات زیست محیطی در استان بوشهر تهیه و برای مدیریت بحران استانداری بوشهر ارسال شده، همچنین دو کارگروه آلودگی هوا و گردوغبار برگزار شده و مصوباتی نیز داشته است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تصریح کرد: در بحرانهایی که ایجاد می شود همواره باید نسبت به مخاطرات زیست محیطی حساسیت داشت چون ممکن است این مخاطرات درنهایت به مخاطرات امنیتی منتهی شوند.
وی با اشاره به برگزاری جلسه کارگروه مخاطرات زیست محیطی استان بوشهر در هفته آخر اردیبهشت ماه اضافه کرد: در این نشست درباره به دو مخاطره سمپاشی مقابله با ملخها و آتشسوزی مراتع و جنگلهای استان بوشهر پرداخته میشود.
قلینژاد به سمپاشیهای اواخر پارسال و اوایل امسال برای مقابله با هجوم ملخهای صحرایی اشاره کرد و افزود: براساس اطلاعاتی کسب شده سمی که برای مقابله با هجوم ملخها در استان استفاده شده براساس استانداردهای وزارت بهداشت است.
وی ادامه داد: حساسیت ما در محیطزیست استان بوشهر بیشتر بهعلت سمپاشی هوایی در مناطق حفاظت شده است چون تنوع زیستی و گونههای جانوری و گیاهی را به خطر میاندازد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خاطرنشان کرد: البته تا به حال هیچگونه گزارشی از تلفات گونهای به علت استفاده از این سمها نداشتهایم اما با توجه به ادامه سمپاشیها تاثیر آن را بر محیط زیست را به صورت روزانه رصد میکنیم.