به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هادی عطرفه، میانگین تردد روزانه کامیونهای حامل کالای ایرانی در بارانداز شلمچه را ۳۵۰ تا ۴۰۰ دستگاه عنوان کرد و گفت: علاوه بر ورود کامیونهای حامل کالای صادراتی در بارانداز پایانه تجاری شلمچه، بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ کامیون عراقی برای بارگیری کالا در این بارانداز تردد دارند.
وی با بیان اینکه صادرات کالا از مرز بین المللی شلمچه در فروردین ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۰ درصد افزایش داشته است افزود: ارزش کالاهای صادر شده به کشور عراق در این مدت ۳۷ میلیون دلار بوده است.
عطرفه با اشاره به ایجاد هزار فرصت شغلی در مرز بین المللی شلمچه با فعال شدن چهار شرکت لجستیکی در پایانه تجاری این مرز، در خصوص فیلم منتشر شده در فضای مجازی با عنوان درگیری در بارانداز شلمچه گفت: این فیلم مربوط به درگیری در خارج از بارانداز پایانه شلمچه در سال گذشته بوده و امسال درگیری و ناامنی در بارانداز این پایانه رخ نداده است.
مدیر مرز تجاری شلمچه سازمان منطقه آزاد اروند، با بیان اینکه امنیت کالا و کامیونهای حامل بار در بارانداز پایانه تجاری شلمچه فراهم است افزود: هم اینک چهار شرکت لجستیکی در محوطه بارانداز تامین امنیت صاحبان کالا و کامیونها را به عهده دارند.
گفتنی است؛ در استان خوزستان ۲ بازارچه مرزی چذابه و شلمچه و مرز دریایی خرمشهر برای صادرات کالا به عراق فعال هستند. مرزهای زمینی و دریایی خوزستان با کشور عراق، از تیرماه سال ۱۳۸۲ پس از سرنگونی رژیم بعث صدام برای صادرات کالا و در مهرماه همان سال برای صادرات کالاهای غیرنفتی به عراق بازگشایی شدند.
خوزستان در یک دهه اخیر با استانهای عراقی میسان و بصره که حدود ۳۰۰کیلومتر مرز زمینی و دریایی مشترک دارد تفاهم نامه همکاریهای تجاری، آموزشی و فرهنگی منعقد کرده است.
مرز شلمچه در ۱۵ کیلومتری خرمشهر و ۲۵ کیلومتری شهر بصره عراق قرار دارد.