به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در این دیدار گفت: تاکنون بیش از ۱۲۰ نقطه از هرمزگان ریزش ملخ صحرایی داشته است که از این میزان بیش از ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان به دو صورت زمینی و هوایی انجام سم پاشی شده است.
علی باقرزاده با اشاره به اینکه اولین ریزش ملخ صحرایی به کشور در بهمن ماه سال گذشته در شهرستان بندرلنگه رخ داده است، گفت: از ابتدای فروردین ماه سال جاری طبق هشدارهای فائو در خصوص مبارزه با ملخ صحرایی در حالت آماده باش قرار گرفتیم.
وی با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون هکتار از اراضی هرمزگان جهت مبارزه با ملخ صحرایی ردیابی شده است، گفت: بیش از ۲۵۰ نفر از همکاران همراه با اکیپهای مردمی در تیمهای متعدد در سطح استان جهت مبارزه با این آفت در حال فعالیت هستند.
باقرزاده گفت: هشت استان کشور با هجوم این آفت در حال مبارزه هستند که هرمزگان بیشترین سهم را در این بین دارد.
وی، گفت: طبق هشدارهای فائو طی ۱۰ روز آینده حمله دسته جات جدید ملخ صحرایی به کشور رخ خواهد داد که سازمان جهادکشاورزی هرمزگان تمامی امکانات و تجهیزات و توان خود را برای مبارزه با این موج جدید ریزش در حالت آماده باش قرار داده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، گفت: از محل اعتبارات ستاد مدیریت کشور تاکنون ۲ میلیارد تومان به استان هرمزگان در خصوص مبارزه با آفت ملخ صحرایی در نظر گرفته شده که نسبت هجوم دسته جات جدید این آفت به استان نیازمند حمایتهای بیشتری در این زمینه است
باقرزاده با اشاره به این مطلب که ۳ یا ۴ سال با این آفت در هرمزگان درگیر خواهیم بود، گفت: راه اندازی آمادگاه مبارزه با ملخ صحرایی در هرمزگان از ضروریات است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود: ۹ باند فرودگاه در هرمزگان برای مبارزه هوایی با ملخ صحرایی در حالت آماده باش قرار گرفته و دو باند فرود اضطراری دیگر نیز در شهرستانهای سیریک و جاسک در حال ساخت است.
حجت الاسلام سید مصطفی ذوالقدر نیز در این دیدار گفت: هجوم ملخ صحرایی به کشور چالش بزرگی است که سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اقدامات مناسبی برای مبارزه با این آفت داشته است.
وی افزود: نباید تنها به اقدامات دولتی در امر مبارزه با ملخ صحرایی بسنده شود، زیرا این امر کمک جمعی را میطلبد و کشاورزان نیز همکاریهای لازم را با جهادکشاورزی در خصوص مبارزه با این آفت داشته باشند.
حجت الاسلام ذوالقدر گفت: سازمان جهادکشاورزی نیز باید تمامی امکانات و تجهیزات لازم را برای مبارزه با ملخ صحرایی در اختیار گیرد تا شاهد از بین رفتن زحمات مردم و کشاورزان نباشیم.