به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، عضو هیات علمی بخش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی و هماهنگ کننده تیم مجازی دانشگاه شیراز گفت: نخستین کلاس درس مشترک در مقطع تحصیلات تکمیلی که با عنوان یادگیری مشارکتی مجازی (Virtual Collaborative Learning) از آن نام برده شده برای دانشجویان دانشگاه شیراز و دانشگاه صنعتی درسدن آلمان در مرکز آموزشهای مجازی دانشگاه شیراز برگزار شد.
قاسم سلیمی افزود: هدف از برگزاری این کلاس، ترویج دیپلماسی علم و فناوری، توسعه هم افزایی و همکاریهای بین المللی دانشگاه شیراز با دانشگاههای برجسته جهان و ادامه توسعه تعامل خلاقانه علمی مشترک با دانشگاه صنعتی درسدن آلمان است.
وی گفت: این دوره با شرکت ۱۵ دانشجوی مقطع دکتری و کارشناسی ارشد از دانشگاه شیراز و ۱۵ دانشجوی تحصیلات تکمیلی از دانشگاه صنعتی درسدن آلمان برگزار شده است.
عضو هیات علمی بخش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی و هماهنگ کننده تیم مجازی دانشگاه شیراز گفت: مدیریت تدریس این دوره بر عهده پروفسور اریک شوپ، استاد و صاحب کرسی مدیریت و انفورماتیک دانشگاه صنعتی درسدن است و تا پایان نیمسال دوم تحصیلی سال جاری ادامه دارد.
سلیمی افزود: محتوای درسی این دوره که به صورت مجازی و آنلاین (برخط) است از قبل ضبط شده و هم زمان ارایه میشود.
وی گفت: بر اساس برنامه ریزی آموزشی صورت گرفته در طول برگزاری این دوره، دانشجویان در قالب گروههای پنج تا شش نفره (مشترک) از هر ۲ دانشگاه تعیین میشوند.
عضو هیات علمی بخش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی و هماهنگ کننده تیم مجازی دانشگاه شیراز افزود: در انتهای این دوره و در پایان نیمسال دوم تحصیلی سال جاری، با حمایت مالی موسسه DAAD و دانشگاه درسدن، تیم ایرانی به نمایندگی دانشگاه شیراز برای ارایه دستاوردها و تعامل رو در رو با تیمهای مجازی بین المللی و کسب تجارب بیشتر در یک سفر ۱۰ روزه عازم آلمان و دانشگاه صنعتی درسدن میشود.
مدیریت برگزاری این دوره در ایران به نمایندگی دانشگاه شیراز بر عهده قاسم سلیمی، مدیر پروژه ارتقای جایگاه دانشگاه شیراز در تراز بین المللی است.
همچنین در دانشگاه صنعتی درسدن آلمان نیز این دوره آموزشی با همکاری پروفسور اریک شوپ و سید علی اکبر صفوی استاد دانشگاه شیراز که طراح نخستین دانشگاه مجازی ایران است و برای فرصت مطالعاتی در درسدن بسر میبرد، برگزار میشود.
دانشگاه شیراز هم اینک با داشتن بیش از ۱۷ هزار دانشجو در ۷۵ رشته تحصیلی و بیش از ۳۵۰ رشته – گرایش در قالب ۱۵ دانشکده یکی از دانشگاههای برتر ایران است.
دانشگاه درسدن آلمان که در سال ۱۸۲۸ میلادی تاسیس شد و از سال ۱۹۶۱ تا کنون با نام دانشگاه صنعتی درسدن فعالیت میکند، یک مرکز علمی تحقیقاتی است و در زمره ۱۰ دانشگاه بزرگ آلمان به شمار میآید.
این دانشگاه حدود ۳۵ هزار دانشجو دارد که حدود سه هزار و ۵۰۰ نفر از آنها را دانشجویان بین المللی از اروپا، آسیا و آمریکا تشکیل میدهند.