اجرای طرح ضربتی نظارت بر کارگاههای تهیه مواد غذایی
طرح ضربتی نظارت و کنترل بر کارگاههای قنادی، شیرینی فروشی و آش فروشیهای بوشهر اجرا شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای پایش مواد غذایی و به مناسبت ماه مبارک رمضان بازرسین بهداشت محیط از قنادیها و آش فروشیهای شهرستان بوشهر بازدید کردند.
حسن فخرایی افزود: با توجه به اهمیت عرضه محصولات شیرینی بهویژه زولبیا و بامیه، طرح تشدید بازرسی باهدف ارتقا شاخصهای بهداشتی در کارگاههای قنادی بوشهر اجرا شد.
وی گفت: برنامه طرح ضربت نظارت و کنترل کارگاههای قنادی، شیرینی فروشی و آش فروشیهای بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی از 56 کارگاه قنادی و شیرینی فروشی و 29 مغازه آش فروشی با حضور 24 نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب 12 گروه درسطح شهرستان بوشهر به مرحله اجرا درآمد.
فخرایی افزود: در این طرح بر روی کلیه شرایط عرضه، بهداشت فردی، نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات مواد اولیه مصرفی و رنگهای غیرمجاز نظارت شد.
وی گفت: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلف ها با سامانه 190 مدیریت شکایت بهداشتی مردمی بهصورت شبانهروزی تماس بگیرند.