پخش زنده
امروز: -
از ابتدای سال جاری تاکنون، ٩۵٩ هکتار از زمین های ملی در مشهد و حومه آن رفع تصرف شده و به کاربری اصلی خود، بازگشته اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون دادستان مرکز خراسان رضوی در امور رسیدگی به جرایم شهرسازی افزود: "توصیه ما به شهروندان مشهدی این است که به هیچ وجه زمین هایی که دارای اسناد و مدارک قانونی نیستند را خریداری نکنند و از ساخت برخی از زمین ها که خود میدانند کاربری غیرمسکونی دارد خودداری کنند.
وی گفت: دوم فروردین ماه اولین مرحله از عملیات رفع تصرف زمین های ملی در ابتدای جاده شاندیز انجام گرفت که در آن ١٢ مورد به مجموع ١٨هزار مترمکعب رفع تصرف شد.
او افزود: چهارم فروردین، مرحله دوم این طرح بود که در آن ١۵ مورد در بولوار شاهنامه به مجموع ٣۵ هزار متر مکعب رفع تصرف شد.
حقدادی گفت: همچنین در پنجم، هجدهم، بیستو دوم فروردین و نهم اردیبهشت ماه نیز مراحل دیگری از این عملیاتهای مجدانه در شاهنامه ٧۶، جاده شاندیز، شاهنامه ۶٧ و جاده کلات به ترتیب ١٠٠هزار، هزار و ۵٠٠، ١۵٠ هزار و ۶۵۵ هزار متر مکعب از اراضی اطراف شهر که از سوی برخی افراد سودجو تصرف و ساخته شده بودند رفع تصرف شد.