به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما؛ تفاهم نامه همکاری میان جبار علی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران و امیر دریادار حسین خانزاده فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در دانشگاه علم و صنعت به امضا رسید.
جبار علی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت طی سخنانی در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران یکی از 5 دانشگاه برتر کشور است که در حوزه های خاص صنعتی فعالیت دارد.
وی افزود: پژوهشگران این دانشگاه در بخش پرتاب ماهواره فعالیت دارند و نخستین بار در سال 1389 نخستین ماهواره را به مدار فرستادند و براساس برنامه ریزی های انجام شده امسال سومین ماهواره را پرتاب خواهند کرد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: 14 هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند که 65 درصد آنها در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در حال تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه 40 درصد ازپایان نامه های دانشجویان این دانشگاه کاربردی است گفت: دانشجویان و پژوهشگران این دانشگاه خودرو در بخش حمل و نقل فعالیت خوبی دارند و در کنار فعالیت های تأثیرگذار خود، از خودروی برقی به صورت آزمایشی رونمایی کردند.
ذاکری افزود: پژوهشگران بخش فناروی عصبی، دستاوردهای خوبی با ساز و کار کامپوزیتی در سال 97 رونمایی کردند، همچنین در بخش های اندازه گیری میدان مغناطیسی، اندازه شناورها، مهندسی برق، لیزر و طراحی و ساخت دیزل دریایی فعالیت های خوبی دارند.
در ادامه امیر دریادار خانزادی طی سخنانی گفت: جمهوری اسلامی ایران طی 4 دهه مراحل مهمی را پشت سر گذاشت و بیانیه گام دوم انقلاب آغاز حرکت تمدنی و تمدن ساز است که مقام معظم رهبری بر روی آن تأکید داشتند که به جوانان و نسل انقلاب باید توجه شود و این ظرفیت بزرگی در کشور است.
وی با بین اینکه کشور جمهوری اسلامی ایران یک کشور دریایی است افزود: با وجود دریایی بودن کشور در طول تاریخ آنگونه که باید از این امکان بهره مند نشدیم و هم اکنون صحبت از یک کشور تمدن ساز دریایی است.
دریادار خانزادی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای در خشکی محصور هستند اما ایران بدون واسطه با دریای در ارتباط است گفت: ما مرزهای خود را باید به مرزهای جهانی تبدیل کنیم و بتوانیم زنجیره تجارت دریا را رشد و توسعه دهیم.
وی با بیان اینکه پیچیده ترین سطح فناروی ها در سطح دنیا در دریا استفاده می شود افزود: نیروی دریایی یک نیروی تجهیزات محور است و بالاترین سطح فناروی را دارد بنابراین تجربه کارکنان دریایی تجربه بالایی است و ما در بخش دریایی یک گنجینه ای از نیروی انسانی داریم و امروزه نیروی دریایی به ارتباط با دانشگاه به شدت نیاز دارد.