پخش زنده
امروز: -
پلیس راهور خراسان جنوبی: تجهیزات الکترونیکی برای ثبت تخلفات و کنترل عبور و مرور در شهرهای استان کافی نیست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس پلیس راهور استان گفت: بر اساس ماده 3 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، تهیه ، نصب و نگهداری تجهیزات الکترونیکی همچون عکسبرداری، فیلمبرداری و سامانه های ماهواره ای برای ثبت تخلفات و کنترل عبور و مرور در شهرها به عهده شهرداریها و در خارج از شهرها بر عهده وزارت راه و شهرسازی است.
آقای عباسی با بیان اینکه از سوی شهرداریها در استان تاکنون 23 دوربین ترافیکی در شهرها نصب شده و در اختیار راهنمایی و رانندگی قرار گرفته است، افزود: از این تعداد 11 دوربین در بیرجند، 6 دوربین در قاین، 5 تا سرایان و یک مورد در بشرویه، تخلفات را ثبت می کند که کافی نیست.
وی با بیان اینکه ناجا هم تعدادی دوربین در شهرهای مختلف استان برای ثبت تخلفات نصب کرده است، گفت: هم اکنون 11 دوربین در تقاطعهای مختلف بیرجند، سرعت وسایل نقلیه را ثبت می کنند.
رئیس پلیس راهور استان با بیان اینکه شهر بیرجند بیشترین نیاز را به دوربین ترافیکی دارد، افزود: قرار است شهرداری بیرجند 10 دوربین ترافیکی دیگر را تا پایان سال در شهر نصب و راه اندازی کند.
سرهنگ عباسی با بیان اینکه نصب دوربین های ثبت تخلف، نقش بسزایی در کاهش تخلفات رانندگی دارد، گفت: از ابتدای امسال تاکنون در بیرجند 4 مورد تصادف منجر به فوت رخ داد که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه پارسال، 33 درصد افزایش دارد.
وی با بیان اینکه 3 مورد از تصادفات فوتی این مدت در بیرجند، مربوط به بلوار پیامبر اعظم این شهر است افزود: آرام سازی و کنترل سرعت وسایل نقلیه، استفاده از تجهیزات الکترونیکی و هوشمند سازی کنترل تخلفات به خصوص سرعت، اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز، اصلاح آیلند میانی و نصب نرده در طول بلوار از جمله اقداماتی است که می تواند سبب کاهش تصادفات در بلوار پیامبر اعظم (ص) بیرجند شود.