پخش زنده
امروز: -
بیش از نهصد و پنجاه هزار قطعه جوجه از ابتدای سال تاکنون در مرغداری های گوشتی شهرستان نور جوجه ریزی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور با اشاره به اینکه این شهرستان با 85 واحد پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10 میلیون قطعه در سال ، ظرفیت تولید سالانه 21 هزار تن گوشت سفید دارد گفت: از ابتدای سال تاکنون در این مرغداری ها بیش از نهصد و پنجاه هزار قطعه جوجه ریزی شد.
رحمت اله علی بابایی افزود: در این مدت همچنین بر اساس گزارش استخراج شده از سامانه سماصط تعداد 974 هزار و 60 قطعه جوجه ریزی در 20 واحد پرورش مرغ گوشتی صورت گرفته است.
به گفته بابایی؛ از این تعداد جوجه ریزی بیش از 2 هزار و 500 تن مرغ زنده به ارزش دویست میلیارد ریال ،روزهای آینده به بازار عرضه خواهد شد.