طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد خام دامی
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در حال اجراست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خلیج فارس، محمد جانباز افزود: این طرح که از پانزدهم اردیبهشت در استان آغاز شده است تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد. وی گفت: در طرح تشدید نظارتی ۵۲ نفر کارشناس با ۲۶ تیم ثابت و سیار به صورت محسوس و نامحسوس با حضور در نقاط مختلف استان از مراکز عرضه مواد خام دامی سرکشی میکنند. مدیرکل دامپزشکی هرمزگان افزود: ایجاد امنیت سلامت غذایی شهروندان مهمترین هدف اجرای این طرح است. محمد جانباز از مردم استان خواست تا گوشتهای سفید و قرمز مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز خریداری کنند و در موقع خرید به برچسب تاریخ روی گوشت توجه نمایند. وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه مواد خام دامی به سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی هرمزگان گزارش نمایند. پویا نیکپور کارشناس دامپزشکی هرمزگان نیز گفت: گوشتهای گرم مانند مرغ، بره و دام سبک ۳ روز و گوشت گوساله و شتر ۵ روز تاریخ انقضاء دارند و باید مردم در هنگام خرید به این نکات توجه کنند.