مصادف شدن ماه مبارک رمضان با روزهای طولانی سال، اهمیت تغذیه سالم و مناسب رو دوچندان می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمامرکز همدان، کاوه ای کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه مصرف نمک، روغن و غذاهای کبابی باید در وعده سحری کاهش یابد گفت: همچنین بهتر است وعده افطار با آب گرم یا چای گرم همراه با یک قند طبیعی که بهترین آن خرما است، آغاز شود. وی به روزه داران توصیه کرد برای جبران کمبود آب و املاح مورد نیاز بدن ( در فاصله زمانی بین سحر تا افطار ) به جای مصرف غذاهای چرب و شیرین از میوه و سبزیجات استفاده شود.