پخش زنده
امروز: -
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: افزایش کشفیات نیازمند تصمیمات جدیتر است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، علیرضا رزم حسینی در جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اعلام کرد: کمیته تخصصی زیرمجموعه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا تشکیل شود تا پیش از طرح موضوعات در جلسه کمیسیون، مسائل در این کمیته بررسی و همه مدیران به جمع بندی کارشناسی برسند.
وی افزود: در صورتی که مدیران به این نتیجه رسیدند که امکان اجرای برخی از بخش نامه های ملی وجود ندارد یا با توجه به اقتضائات استانی، اجرای آن ها به مصلحت نیست، موضوع مربوطه را از طریق استانداری در سطح ملی پیگیری خواهیم کرد.
استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با توجه به برآورد حجم بالای قاچاق کالا، 100 میلیارد تومان کشف قاچاق در استان رقم اندکی است و برای افزایش کشفیات باید تصمیمات جدی تری گرفته شود.
رزم حسینی با تاکید بر اینکه باید بپذیریم دچار یک سکته اقتصادی شده ایم، اظهار کرد: ورود فشارهای بین المللی به اقتصاد کشورمان، مشکلاتی ایجاد کرده است؛ لذا اقدامات ما باید در جهت کاهش آثار تخریبی این فشارها باشد.
وی گفت: با توجه به ضرورت بازگشت ارز حاصل از صادرات به کشور، موضوع تهاتر کالای صادراتی با کالای وارداتی در دستورکار قرار گرفته است تا در صورت جمع بندی نهایی، به صادرکنندگان اجازه داده شود که در قبال صادرات کالاهای خود، کالاهای مورد نیاز جامعه و مواد اولیه کارخانجات را وارد کنند.
استاندار خراسان رضوی همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده درباره طرح ساماندهی پوشاک برند گفت: در جلسه آتی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گزارش جامعی درباره میزان اثرگذاری اجرای این طرح بر تقویت تولید داخل ارائه شود تا بتوان ارزیابی درستی در این زمینه داشت.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی هم در ادامه این جلسه گفت: مجموع کشفیات مضنون به قاچاق در سال 97 از نظر ارزش ریالی، 2893 میلیارد ریال بوده که نسبت به سال ماقبل آن، 54 درصد افزایش داشته است و بیشترین سهم دستگاه های کاشف مربوط به نیروی انتظامی با 84 درصد و مرزبانی با 6.5 درصد بوده است.
حسن جعفری از تشکیل 3543 پرونده با ارزش ریالی 345 میلیارد ریال در تعزیرات حکومتی استان خبر داد و اظهار کرد: از نظر تعداد پرونده های تشکیل شده نسبت به سال 96، 38 درصد و از نظر ارزش ریالی، 58 درصد افزایش داشته است.
وی بیان کرد: از مجموع پرونده های تشکیل شده در تعزیرات حکومتی طی سال 97، 3266 پرونده منجر به محکومیت شده است که ارزش ریالی آن 200 میلیارد ریال بوده و نسبت به سال 96 از نظر تعداد پرونده، 39 درصد افزایش و از نظر ارزش ریالی 55 درصد کاهش داشته است.
جعفری گفت: در سال 97، 35 درصد از مجموع جرایم تعیین شده برای پرونده های تعزیرات حکومتی به مبلغ 127 میلیارد ریال وصول شده است که نسبت به سال 96 با رشد 16 درصدی رو به رو بوده است.