به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکزکردستان
آیت الله حسینی شاهرودی رمضان را از دوجنبه معنوی و جسمی برای انسان مهم دانست و گفت: روزه گرفتن از لحاظ معنوی تمرینی برای کسب تقوا وهمچنین از نظرجسمی تندرستی را باخود به همراه میآورد.
وی با اشاره به اینکه در جامعه اسلامی باید محیط روزه داری و اسلامی حاکم باشد گفت: کسی حق ندارد حرمت ماه رمضان را با روزه خواری در ملاءعام بشکند، و اگر کسی به دلایلی قادر به روزه گرفتن نیست نباید حرمت این ماه را زیر سوال ببرد.
آیت الله حسینی شاهرودی با بیان اینکه باید با تجاهرکنندگان به حرمت شکنی در ماه رمضان برخورد شود گفت: گناهی که درجامعه به صورت علنی انجام شود جرم است وباید جلوی آن گرفته شود.
ماموستا خدایی امام جمعه سنندج هم به اهمیت ترویج امربه معروف ونهی ازمنکراشاره کرد وگفت: روزه خواری گناه بزرگی است که باید با امر به معروف و نهی ازمنکر نگذاریم همه گیرشود.
در ادامه جانشین دبیر ستاد امر به معروف ونهی ازمنکراستان کردستان هم بابیان اینکه آماده کردن تیمهای تذکر لسانی ومعنوی کردن فضای جامعه در راس امور قرار دارد گفت: پلمپ آبدارخانه و سلف سرویسهای ادارت، آماده کردن نمازخانهها برای برپایی نمازجماعت و توجه به مستضعفان جامعه دیگر رویکرد ما برای ماه مبارک رمضان در استان است.
محمود الله مرادی همچنین به اهمیت توجه همگان برای پیشبرد منویات مقام معظم رهبری برای گام دوم انقلاب اشاره کردوگفت: محورقرار دادن جوانان، فراهم کردن رونق تولید، توجه به معیشت مردم و تلاش برای حفظ کرامت آنان، کوتاه کردن دست دلالان از بازار و توجه به وضعیت فرهنگی اجتماعی جامعه باید بیشتر مد نظرمسئولان در جامعه اسلامی باشد.
دراین جلسه همچنین سرهنگ مسعودی جانشین نیروی انتظامی استان کردستان هم با اشاره به اینکه فعالیت کافی شاپها و قهوه خانهها در روزهای ماه مبارک رمضان ممنوع است گفت: فعالیت رستورانها و مراکزعرضه غذا درسطح استان به دو نیمه پانزده روزه تقسیم میشود، یعنی مراکزعرضه غذا در سطح شهر فقط پانزده روز از ماه را میتوانند به صورت نوبتی خدمت رسانی کنند.