مهدی کشمیری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: همه تلاش ما برای افزایش بودجه های مراکز رشد است و ما حمایت خود را از مراکز رشد مستقر در شرکت های دانش بنیان انجام می دهیم.
وی با بیان اینکه منابع جدیدی به منابع قبلی برای توسعه مراکز رشد اضافه می کنیم گفت: طرحی با عنوان گرنت فناوری برای فعالیت های تجاری سازی در مراکز دانشگاهی و مراکز پژوهشی پیش بینی کرده ایم که مورد استفاده قرار می گیرد و امیدوارم که تا پایان تیر بتوانیم با توجه به ردیف بودجه ای که در اختیار وزارت علوم است این امر را به سرانجام برسانیم.
کشمیری تاکید کرد: طی مذاکراتی که با معاونت علمی و فناوری ریاست وجمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی داشتیم میزان این بودجه حدود 20 میلیارد تومان است و بنا داریم بخشی از آن را برای اعتبارات پارک های علم و فناوری هزینه کنیم.
وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار ما درباره مشکل تجاری سازی محصولات مراکز رشد و موازی کاری که در ارگان های مختلف انجام می شود گفت: من به بحث موازی کاری اعتقادی ندارم و آن را ادبیات درستی نمی دانم چرا که آنچه که به عنوان مراکز رشد محسوب می شود یا در اختیار پارک های علم و فناوری و یا در اختیار دانشگاه ها و یا در اختیار مراکز پژوهشی است بنابراین تعدد مراکز در یک محدوده جغرافیایی موازی کاری محسوب نمی شود.
وی با بیان اینکه بحث تجاری سازی محصولات دانش بنیان دغدغه درستی است گفت: البته در این زمینه تجاری کردن محصولات در بازار از یک طرف و رسیدن به یک فناوری از طرف دیگر دو دغدغه اصلی محسوب می شود که در این راستا با بسته های حمایتی و تسهیلاتی که در نظر گرفته شده امیدواریم بتوانیم هر چه سریع تر محصولات مراکز رشد را وارد بازار و عرصه تجاری سازی کنیم.