پخش زنده
امروز: -
دانشگاه خلیج فارس بوشهر و سازمان صدا و سیما در زمینههای آموزشی و پژوهشی با هم همکاری میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خلیجفارس در نشست با مدیر آموزش معاونت امور استانهای سازمان صدا و سیما با اشاره به ظرفیتهای دانشگاه خلیج فارس گفت: این دانشگاه با دارا بودن 8 دانشکده، 240 هیات علمی و 91 رشته در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری یکی از ظرفیتهای عظیم کشور در حوزه آموزش، پژوهش و تحقیقات است.
پرویز حاجیانی افزود: مرکز آموزش پیشرفته دانشگاه در حوزه آموزش نیروی انسانی قراردادهای متعددی با سازمانها و نهادهایی مانند نیروگاه اتمی، برق منطقه ای جنوب کشور، نظام مهندسی استان بوشهر، اداره کل فنی و حرفه ای استان بوشهر و... منعقد کرده است که نشان از وجود سطح علمی بالا و تجهیزات فنی بهروز و مناسب جهت آموزش در دانشگاه خلیج فارس دارد.
وی تصریح کرد: ما در راستای جهانی کردن نام این دانشگاه اقدامات مناسبی را جهت تعامل با مراکز دانشگاهی و علمی سایر کشورها در قالب انجام طرحها و پایان نامههای مشترک و تبادل استاد و دانشجو انجام دادهایم و دستاوردهای خوبی نیز کسب کردهایم.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خلیجفارس با اشاره به قرار گرفتن نام سه نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه خلیجفارس در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان، این اتفاق را نشان از وجود ظرفیت بالای علمی در دانشگاه خلیج فارس دانست.
مدیر آموزش معاونت امور استان های سازمان صدا و سیما نیز در این نشست گفت: این سازمان با دارا بودن 178 عنوان شغلی و حدود 27هزار کارمند یکی از گستردهترین سازمانهای کشور است که با توجه به این گستردگی، بهطور قطع در زمینه آموزش کارکنان خود دچار مشکل خواهد بود.
محمد ایرانی خاطرنشان کرد: ما تاکنون موفق شدهایم برای حدود 7هزار نفر از کارکنان صدا وسیما در کشور دورههای آموزشی برگزار کنیم که این موفقیت تا رسیدن به مرحله مطلوب راه بسیاری در پیش دارد و به همین جهت خواستار استفاده از ظرفیت بالای علمی دانشگاه خلیج فارس جهت آموزش کارکنان منطقه جنوب کشور در قالب یک تفاهمنامه آموزشی هستیم.
در پایان این نشست طرفین خواستار همکاری آموزشی و پژوهشی در قالب یک تفاهم نامه همکاری مشترک شدند.