به منظور حفظ امنیت جامعه مسلمانان؛
«گشت جامعه مسلمانان» در نیویورک
در جامعه مسلمانان بروکلین نیویورک، گروهی از نگهبانان سعی می کنند امنیت جامعه مسلمانان محلی را حفظ کنند
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از راشا تودی، وجود نیروهای نگهبان، به ویژه در شهرهای بزرگ از اهمیت زیادی برخوردار است. در جامعه مسلمانان بروکلین نیویورک، گروهی از نگهبانان موسوم به «گشت جامعه مسلمانان» در تلاش هستند تا امنیت جامعه مسلمانان محلی را حفظ کنند. یکی از اعضای این جامعه در این باره گفت: می دانیم شمار جرایم ناشی از تنفر رو به افزایش بوده است. ما در اینجا حاضر شده ایم تا هر گونه محافظتی را که می توانیم برای اعضای جامعه مسلمانان فراهم کنیم.
خبرنگار راشا تودی در این باره گفت: این نیروهای نگهبان، پلیس نیستند. آنها جزء نیروهای ارتش خصوصی هم نیستند. آنها می گویند صرفا نگهبانان جامعه هستند که از محله ها مراقبت و به نیروهای پلیس کمک می کنند. نکته در اینجا است که این افراد، مسلمان هستند.
گشت جامعه مسلمانان توسط یک مهاجر یمنی ایجاد شد. این جامعه در بروکلین نزدیک به 30 عضو دارد. این افراد با نیروهای پلیس دیدار کرده اند تا بدین ترتیب از اقداماتی که مجاز به انجام آن هستند اطمینان حاصل کنند. آنها در خودروهای گشت زنی، محله را زیر نظر دارند.
برخی از اهالی بروکلین بر این باور هستند که گشت جامعه مسلمانان، ایده خوبی است. این در حالی است که برخی عقیده دارند راه اندازی این گشت، می تواند دروازه ای به سمت اجرای قوانین شریعت و افراطی گری باشد. یکی از اهالی محله در این باره گفت: گشت جامعه مسلمانان باعث ایمن تر شدن محله شده است. یک ساکن دیگر محله نیز در این باره گفت: تا زمانی که از این رهگذر به کسی آسیبی نرسیده است، باید به این نیروهای گشتی اجازه داد وظایف خود را انجام دهند.
یک عضو این جامعه گفت: ما در اینجا جمع شده ایم تا جامعه را در کنار یکدیگر نگه داریم. همزمان، ما اقدام به ارائه مشاوره و خدمات درمانی به نیازمندان و همچنین غذا دادن به افراد بی خانمان می کنیم. ما گوش ها و چشم های جامعه هستیم. ما درباره هر آنچه در حال وقوع است گزارش تهیه می کنیم. ما حتی با پلیس نیویورک نیز همکاری می کنیم، و در محله ها گشت می زنیم تا ببینیم چه کمکی می توانیم انجام دهیم. وی افزود: ما هیچ نوع اسلحه ای به همراه نداریم. اما اگر موردی را مشاهده کنیم، از چراغ های خودرو و آژیر آن استفاده می کنیم، سپس از بیسیم استفاده و تلاش می کنیم مانع وقوع هر گونه حادثه ناخوشایندی شویم. اما پیش از هر اقدامی، با شماره 911 (شماره اضطراری) تماس برقرار می کنیم. ما به مقامات مسئول اطلاع رسانی می کنیم. ما صرفا با نیروهای پلیس همکاری می کنیم.
خبرنگار راشا تودی گفت: یهودی ها و آمریکایی های آسیایی تبار نیز پیش از این، سازمان های مشابهی را ایجاد کرده اند. اما تاسیس چنین سازمان هایی، تا این اندازه جلب توجه نکرده است.