باتوجه به نرخ سازیهای غیرمعاملاتی در فضای مجازی
بانک مرکزی: تأمین ارز برای نیازهای واقعی کشور
بانک مرکزی باتوجه به نرخ سازیهای غیرمعاملاتی که در فضای مجازی در چارچوب جنگ روانی ایجاد شده علیه کشورمان شکل میگیرد، تأکید کرد: این بانک تمام تلاش خود را برای تأمین ارز نیازهای واقعی کشور به کار خواهد گرفت
![بانک مرکزی: تأمین ارز برای نیازهای واقعی کشور بانک مرکزی: تأمین ارز برای نیازهای واقعی کشور](/files/fa/news/1398/2/14/3469076_916.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما از روابط عمومی بانک مرکزی، از ابتدای سال تاکنون صرفاً در بازار ثانویه بیش از ۲.۲ میلیارد یورو ارز توسط بانک مرکزی و صادرکنندگان با متوسط نرخ هر یورو ۱۱ هزار تومان عرضه و در جهت تأمین نیازهای مواد اولیه و واسطههای بخشهای صنعتی کشور قرار گرفته است. همچنین بانک مرکزی طی دو ماه اخیر معادل ۲ میلیارد یورو ارز مورد نیاز برای تأمین کالاهای اساسی و دارو تأمین کرده است.
بانک مرکزی باتوجه به نرخ سازیهای غیرمعاملاتی که در فضای مجازی در چارچوب جنگ روانی ایجاد شده علیه کشورمان شکل میگیرد، تأکید کرد: این بانک تمام تلاش خود را برای تأمین ارز نیازهای واقعی کشور به کار خواهد گرفت.