در آستانه ماه مبارک رمضان
برپایی جشنواره ای با طعم شیرین+ گزارش
ششمین جشنواره رشته و خشکار ، یکی از شیرینی های پر مصرف گیلانی ها در طاهر گوراب صومعه سرا برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ رئیس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری َصومعه سرا گفت: در آستانه ماه رمضان ششمین جشنواره رشته و خشکار در طاهر گوراب صومعه سرا برگزار شد.
علیرضا مهرگان هدف از برگزاری این جشنواره را حفظ و احیای آیین های بومی – محلی عنوان کرد و افزود: آیین های و فرهنگ های اصیل گیلان رو به فراموشی است که با اجرای جشنواره ها به نسل آینده منتقل می شود.
وی اضافه کرد : بیش از 4 هزار نفر ششمین جشنواره رشته و خشکار در طاهر گوراب صومعه سرا دیدن کردند.
میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری َصومعه سرا گفت : تعدادی از جوانان صومعه سرایی هر سال برای پخت رشته و خشکار به تهران ، البرز ، اردبیل و مازندران می روند.
سالانه 7 جشنواره بومی - محلی در شهرستان صومعه سرا برگزار می شود.