پخش زنده
امروز: -
همزمان با گرامی داشت روز معلم از 34 استاد، مدرس و کارشناس نمونه دانشگاه تبریز تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت : دانشگاه تبریز یکی از دانشگاه های بزرگ، مادر و برتر کشور است که توانسته است در طول دوره فعالیت خود استادان بزرگ و تاثیرگذاری را تربیت کند.
مسعود پزشکیان با بیان اینکه امروز برای خارج شدن از مشکلات کشور به داشتن نیروهای انسانی متخصص و کارشناس آن حوزه نیاز داریم، افزود : دانشگاه ها نقش تعیین کننده ای در تربیت نیروهای متخصص و دانشمند دارند.
وی تولید علم و فناوری را با توجه به نیاز روز جامعه ضروری دانست و خاطر نشان کرد:تولید علم باید توام با عمل باشد و انتظاری که جامعه از استادان و دانشگاهیان دارد این است که برای حل مشکلات کشور راه حل عملی ارایه بدهند، چرا که در دانشگاه ها ظرفیت های فراوانی وجود دارد که باید از این ظرفیت برای حل مشکلات کشور بهره مند شد.
میر رضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز هم در این مراسم، گفت : در هر جامعه دونوع سرمایه مادی و معنوی وجود دارد که سرمایه های مادی قابل جایگزینی و جبران هستند، اما سرمایه های معنوی با توجه به ارزش والایشان قابل جبران نیستند و دارای آثارماندگار هستند و در این میان معلمان سرمایه های معنوی هر جامعه محسوب می شوند.
حجت الاسلام محمد انوری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز نیز در این مراسم، توجه استادان به شخصیت والای این شهید و فلسفه نامگذاری روز شهادت این استاد انقلابی به عنوان روز معلم را خواستار شد و گفت : حفظ کرامت و منزلت جایگاه استاد در جامعه ضروری است و نباید کم کاری و بی مسئولیتی برخی از افراد موجب خدشه دار شدن ارزش معلمی شود و معلمان نیز باید در حفظ ارزشهای خود پیشگام باشند.
باب اله حیاتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز نیز گفت: در این مراسم از 27 عضو هیات علمی و 7 کارشناس نمونه آزمایشگاه دانشگاه تبریز تجلیل شد.
همچنین مراسم نکوداشت دکتر محمود نوالی، استاد گروه فلسفه دانشکده ادبیات دانشگاه تبریز برگزار و از زحمات چندین ساله او تجلیل شد.
استاد نوالی یکی از استادان بزرگ فلسفه در کشور است که خدمات ارزنده ای در عرصه علم و دانش داشته است.
این استاد گروه فلسفه دانشکده ادبیات دانشگاه تبریز با آثار ماندگار و ارزنده خود، سهم قابل توجهی در ترویج و پیشبرد تحقیقات فلسفی داشته است و از تالیفات مهم او می توان به آثار ارزنده اش در حوزه های گوناگون فکری مثل وجودشناسی و هستی پژوهی اشاره کرد.
دکترمحمود نوالی در سال 1312 در تبریز متولد شده است.
وی دکتری فلسفه خود را از دانشگاه تولوس فرانسه اخذ کرده و حدود 35 سال در گروه فلسفه دانشکده ادبیات دانشگاه تبریز تدریس کرده است.
او حدود 6 کتاب ترجمه و تالیف کرده است که معروف ترین آنها کتاب وجود و زمان های دیگر است.
استاد نوالی بیش از 50 مقاله علمی و پژوهشی نوشته که روش بیشتر مطالعات و پژوهش هایش پدیدار شناسی است.