پخش زنده
امروز: -
قدرت ملی کشورمان باعث شد شش کشور جهان پای میز مذاکره و در مقابل ما بنشینند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر دریادار «حبیبالله سیاری» معاون هماهنگکننده ارتش صبح امروز در همایش سراسری تربیت و آموزش آجا با بیان اینکه جایگاه یک کشور در نظام بینالملل بسیار مهم است اظهار داشت: هر قدر جایگاه یک کشور در نظام بینالملل بالا باشد ملت آن کشور احساس بالندگی و اثرگذار بودن بیشتری میکند.
وی افزود: اگر کشور جایگاه پایینی داشته باشد ملتی تحت سلطه هستند که قدرتهای دیگر برای آن تصمیمگیری میکنند. اثرگذاری یک کشور در جایگاه بینالملل بسیار حائز اهمیت است و ما باید در مسیری حرکت کنیم که اثرگذار باشیم تا بتوانیم ارزشهای دین و انقلاب را به جهانیان نشان دهیم.
معاون هماهنگکننده ارتش با بیان اینکه اگر به دنبال جایگاه والا در منطقه هستیم باید قدرت داشته باشیم، گفت: با داشتن قدرت اثرگذار خواهیم بود؛ در نظام بینالملل باید در جهت قدرتمندی حرکت کنیم.
وی با اشاره به اینکه قدرت مولفههایی دارد و مهمترین آن قدرت ملی است، گفت: قدرت سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، علمی، اقتصادی و قدرت نظامی هم شامل این مولفهها است.
دریادار سیاری با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین مولفههای قدرت ملی داشتن قدرت نظامی است، تصریح کرد: در مذاکرات هستهای قدرت ملی باعث شد شش کشور جهان پای میز مذاکره و در مقابل ما بنشینند.
معاون هماهنگکننده ارتش ادامه داد: سیاستمداری که در مذاکره شرکت میکند باید قدرت ملی پشتیبان آن باشد. سیاستمداران در مذاکره غیرمستقیم میگویند اگر تهدید کنید در هر کجا باشد قدرت ملی و قدرت بازدارندگی خود را نشان خواهیم داد.
دریادار سیاری با بیان اینکه برای رسیدن به قدرت نظامی سه مولفه نیاز است، گفت: داشتن نیروی انسانی کیفی، تجهیزات به روز و زیرساختهای مناسب سه مولفه مورد نیاز قدرت نظامی است.
معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: نیروی انسانی اگر کیفی، خوب و مناسب باشد میتواند تجهیزات خوب و زیرساخت خوب بسازد؛ مهمترین عنصر قدرت اثرگذار، نیروی انسانی است که بزرگترین سرمایه هر سازمانی است.
وی افزود: امروز در برخی از کشورها به دلیل نداشتن نیروی انسانی وقتی تجهیزات بهروز میخرند کاربر آن را هم میگیرند و نیروهایی که با بصیرت و جهادی باشند میتوانند کاربردی عمل کنند.
معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به مولفههای نیروی انسانی کیفی اظهار کرد: اولین ویژگی نیروی انسانی کیفی داشتن ارزشهای انقلابی و دینی و دومین موضوع داشتن ویژگی خاص نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
دریادار سیاری درباره ویژگیهای نیروهای انسانی در ارتش گفت: نیروهای ارتش باید ولایی، مردمی، انقلابی، خودکفا و ارزشی باشند.
معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به روز خلج فارس گفت: اهمیت استراتژیک خلیج فارس آنقدر مهم است که کشورهای جهان به دنبال حضور در خلیج فارس هستند، اما تاریخ نشان داده ما همیشه در مقابل زیادهخواهی دشمنان ایستادهایم و نام خلیج فارس همیشه خواهد ماند و با توجه به اسناد بالادستی در مقابل هرگونه تهدیدی خواهیم ایستاد و پوزه دشمن را به خاک میمالیم.
ارتش اجازه فکر حمله را به دشمن نمیدهد
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: با وجود ارتش هیچ قدرت خارجی نباید به فکر حمله به مرزهای ما باشد
حجتالاسلام عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش صبح امروز در همایش سراسری تربیت و آموزش آجا با اشاره به ماموریتهای ارتش در قانون اساسی اظهار داشت: پاسداری از تمامیت ارضی و مرزی کشور، پاسداری از استقلال کشور، پاسداری از نظام و امدادرسانی به مردم در حوادث و بلایای طبیعی چهار ماموریت ارتش است که در قانون آمده است.
وی با بیان اینکه پاسداری از تمامیت ارضی و مرزی کشور یکی از مهمترین وظایف ارتش است، گفت: با وجود ارتش هیچ قدرت خارجی نباید به فکر حمله به مرزهای ما باشد.
حجتالاسلام محمدحسنی گفت: این چهار ماموریت ارتش نشان از سرنوشتساز بودن ارتش در نظام جمهوری اسلامی ایران است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش خاطرنشان کرد: برای اجرای ماموریتهای محوله باید توانمندی رزمی خود را به نقطه بازدارندگی برسانیم تا بتوانیم آنها را به خوبی اجرایی کنیم.
وی ادامه داد: اساس ایجاد توان رزمی آموزش است و آموزشی که تربیتمحور باشد میتواند نتیجه داشته باشد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: آموزش با تربیت باعث میشود نیرو تا آخرین نفس در مقابل دشمن ایستادگی کند و هیچگاه تسلیم نشود.
حجتالاسلام محمدحسنی افزود: روح و جان آموزش تربیت است و ممکن است نیرو بالاترین تجهیزات را داشته باشد، اما به دلیل نداشتن تربیت تسلیم شود.
وی ادامه داد: فصلالخطاب در موضوع ایجاد و ارتقا توان رزمی تربیت است که عمار، ابوذر و میثم میکند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه در قرآن آموزش و تربیت در کنار یکدیگر آمدند، افزود: تربیت مورد نظر این همایش تربیت از منظر قرآن است.