پخش زنده
امروز: -
معاون درمان وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برای رفع کمبودهای بیمارستان هریس قول مساعد داد.
دکتر جان بابایی پس از بازدید از بیمارستان ۶۴ تختخوابی هریس در گفتگو با خبرگزاری صدا وسیما گفت: نبود دستگاه سونوگرافی ، اکوقلب ، آندوسکوپی ، لاپاروسکوپی، اسپیرومتری ومعاینات چشم از کمبودهای جزئی این بیمارستان است که انشاالله به زودی رفع خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد : بیمارستان هریس یکی از بیمارستانهای نمونه کشور است که دانشگاه علوم پزشکی تبریز توانسته 9 رشته تخصصی از جمله جراحی ، زنان ، اطفال و داخلی را به طور دائم و9 رشته تخصصی سرپایی را در آن فعال کند.
احداث بیمارستان هریس از مصوبات سفر رییس جمهوری به آذربایجان شرقی بود که در محوطه قبلی بیمارستان این شهرستان که در اثر زلزله سال 91 هریس تخریب شده بود در مساحتی بیش از هشت و 500 متر مربع در4طبقه احداث شد.
بیمارستان 64 تختخوابی امام حسین(ع) شهرستان هریس با هزینه 320 میلیارد ریال و در طول 2 سال احداث و درسال 96 افتتاح شد.
این بیمارستان دارای بخش اورژانس، درمانگاه تخصصی، آزمایشگاه، داروخانه، بخش همودیالیز، رادیولوژی، زایمان، بخش مراقبت از نوزادان، سه اتاق عمل و پانسیون پزشکان است که روزانه مابین 200 تا250 بیماررا دربخشهای اورژانس و درمانگاههای تخصصی پذیرش می کند.
معاون وزیربهداشت همچنین با بیان اینکه یکی از مهمترین برنامه های این وزارتخانه بهداشت و درمان اجرای طرح پزشک خانواده ،نظام پرونده الکترونیکی و ارجاع است از واگذاری مسئولیت اجرای این طرح در منطقه غرب کشور به دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم گفت : زمینه برای اجرای طرح پزشک خانواده ، ارجاع و پرونده سلامت الکترونیک در استان فراهم شده و تمامی تلاش دانشگاه و وزارت بهداشت و درمان این است که خدمات درمانی را با کمترین هزینه و در نزدیکترین محل درمان ارائه کند.
دکتر صومی افزود : با تکمیل مجموعه چرخه درمان از خانه بهداشت ، مرکز بهداشت ، بیمارستانهای شهرستان تا بیمارستانهای اصلی استان زمینه برای اجرای طرح ارجاع فراهم شده است و امیدواریم در ماههای آتی بتوانیم جوابگوی مردم بر اساس سطح بندی ارجاع از خانه بهداشت تا سطح فوق تخصصی باشیم.