پخش زنده
امروز: -
پویش «یک مسئله یک راه حل» در آیین پایانی همایش آینده جهان اسلام در افق ۱۴۱۴ با حضور فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد و سید یحیی صفوی رئیس مؤسسه آینده پژوهی جهان اسلام رونمایی شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دبیر کمیته اجرایی همایش بین المللی آینده جهان اسلام در افق ۱۴۱۴ در تشریح جزئیات برگزاری این پویش گفت: مؤسسه آینده پژوهی جهان اسلام با هدف جذب ایدهها و راهکارهای محققان، اندیشمندان و کارشناسان برای حل مسائل و مشکلات امروز ایران و جهان اسلام در زمینههای اقتصادی، فناوری، فرهنگی، اجتماعی، زیست محیطی و سیاسی این پویش را برگزار میکند.
سید حمزه صفوی افزود: درک مشکلات جهان اسلام و یافتن راهکارهای عملی، نیاز به همفکری اندیشمندان، متفکران و نخبگان دارد، بدیهی است تحقق این غایت مطلوب از طریق آسیب شناسی مسائل و مشکلات موجود در جهان اسلام و شناخت درست مسئله میسر است سپس باید راهکارهای عملی و قابل اجرا ارائه شود.
مدیرعامل مؤسسه آینده پژوهی جهان اسلام گفت: اگرچه دولتها نقش اساسی هم در ایجاد و هم در حل این مشکلات دارند، اما برای یافتن راهکارهایی به منظور ساختن آینده مطلوب، اتکای کامل به ساختارهای بروکراتیک دولتی ثمربخش نیست. نهادهای مدنی غیردولتی، نخبگان و دانشگاهیان نیز باید سهم خود را در ساختن آینده مطلوب بپردازند، ذهنهای خلاقی که خارج از ساختارهای متصلب اداری هستند، گاهی ایدههایی دارند که میتوانند جامعهای را متحول کنند.
سید حمزه صفوی در بیان اهداف برگزاری این پویش افزود: شناسایی ایدههای ناب در راستای یافتن راه حل برای بحرانها و مشکلات ایران و جهان اسلام، تشکیل بانک اطلاعاتی دسته بندی شده از ایدهها و افراد خلاق و کمک به ایدههای کارآمد برای رسیدن به نتیجه از اهداف برگزاری این پویش است.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اعلام اینکه به ایدههای برتر جوایز نفیسی تعلق خواهد گرفت گفت: استادان، اندیشمندان، نخبگان و محققان که برای حل مسائل جهان اسلام در زمینههای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، فناوری و زیست محیطی ایده و راهکار دارند، میتوانند در این پویش شرکت کنند.
وی افزود: این طرح عبارت است از اعطای جایزه به ایدههای برگزیده در زمینههایی که بتواند راهکاری برای یک مشکل یا بحران ارائه دهد.
صفوی در بیان نحوه مشارکت در این پویش گفت: همه اندیشمندانی که برای حل مشکلات موجود در جهان اسلام ایده دارند دعوت میکنیم ایده و راه حل خود را در ویدئویی ۵ تا ۱۰ دقیقهای ضبط کنند و از طریق یکی از نرم افزارهای پیام رسانِ تلگرام، واتس اَپ، سروش و بله به شماره ۰۹۰۱۵۱۴۵۱۶۹ و یا به صورت مکتوب از طریق نشانی ایمیل info.iiwfs@gmail.com ارسال کنند.