به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه افشین امیری مدیر کل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه در در نشست شورای فرهنگ
عمومی استان که با حضور اعضاء این نشست در بیت نماینده، ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه برگزار شد به بزرگنمایی ها و دروغ پردازی های خبری که علیه جمهوری اسلامی و دستاوردهایش وجود دارد گفت: در فضایی که ۳۰۰ شبکه معاند جمهوری اسلامی فعالیتهایی گسترده را دنبال میکنند این وظیفه ماست تا برای اشاعه فرهنگ و ارزشهای وایمان از ظرفیتهای موجود استفاده کنیم
امیری ضمن تاکید بر آمادگی رسانه ملی در کرمانشاه برای نمایش و شناساندن مفاخر، تاریخ دفاع مقدس در استان و نیز معرفی شهدای جنگ و شهدای مدافع حرم افزود: رسانه ملی تا جایی که ظرفیتها به ما اجازه بدهد آماده ارائه خدمت و برنامه سازی است به شرطی که دستگاههای دیگر هم پای کار باشند.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره پویانمایی که از تاریخ ۲۸ تا ۳۰ خرداد سال جاری در کرمانشاه برگزار خواهد شد گفت: به مدت یک ماه تمامی شبکههای موجود در رسانه ملی به طور رایگان در خدمت ماست تا بزرگترین رخداد فرهنگی کشور را که در کرمانشاه روی خواهد داد را به نمایش بگذارند و این فرصتی مغتنم برای استان است تا از آن برای جذب توریست، گردشگر و حتی سرمایه گذار در استان بهره بگیریم.
وی این جشنواره را فرصتی برای معرفی استان کرمانشاه در ابعاد بین المللی نیز دانست و از مسئولان استانی خواست همگی برای بهره مندی از آن پای کار باشند.
در ادامه این جلسه هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه با اشاره به سیاست گذاریهای فرهنگی استان در سال ۹۸ گفت: برنامههای فرهنگی برای پذیرش مردم طراحی میشود که اگر در راستای نیاز و مسائل روز اجتماعی گریبان گیر آنها تدوین نشود مردم آن را نمیپذیرند و توجهی هم به آن نمیکنند.
وی در ادامه خواستار توجه ویژه به مسائل فرهنگی استان شد و افزود: کرمانشاه با وجود پتانسیلهای بی نظیر اقتصادی، ولی ضعف فرهنگ کار و اشتغال باعث توسعه نیافتگی آن شده است.
بازوند یکی از مهمترین مسائل فرهنگی استان در این شورا را توجه به بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری و بسترسازی برای تحقق آن دانست و اظهار داشت: «رونق تولید» که در دل اقتصاد مقاومتی است باید به فرهنگ عمومی مردم تبدیل شود، طوری که مردم بدانند که فقر، بیکاری، تورم و گرانی با خرید کالای ایرانی، رونق تولید ایرانی و احترام به ثروت آفرینان میسر میشود نه چیز دیگری.
بازوند در بخش دیگری از سخنان خود به حرفهای مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه استاند کرد وگفت: در حالی که شبکه ماهواری برای جوانان و مردم خوراک فرهنگی تهیه میکنند بازتاب کارهای فرهنگی را باید در کوچه و خیابانها و در رفتار مردم و واکنش به برنامهها دید و آنها را بازنگری کرد.
استاندار کرمانشاه افزود: در این تهاجم فرهنگی باید راهبردها و برنامههای فرهنگی طوری برای جذب مردم و مباحث مورد نیاز جامعه را فراهم کرد تا مردم به شبکههای ماهوارهای رجوع نکنند.
بازوند با اشاره به اینکه فرهنگ را نمیشود به زور به مردم داد، از اعضای شورای فرهنگ عمومی استان به ویژه شهرداران خواست المانهای فرهنگی که بازگو کننده هویت و تاریخ استان است در سطح شهرها احداث کنند تا جوانان بدانند چه پیشینه درخشانی داشته اند و احساس تعلق کنند.
وی در ادامه قهرمانان تاریخی، مشاهیر و علما را سرمایههای ارزشمند برای هویت سازی در استان دانست که باید برای معرفی آنها به جوانان و مردم برنامههای ویژه فرهنگی در دستور کار قرار دهیم.
این مقام عالی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: گاهی یک خبر منفی مانند غباری روی همه پتانسیلها و ظرفیتهای گردشگری جغرافیایی، فرهنگی و اقتصادی استان را فرا میگیرد و متاسفانه ظرفیت ما برای پذیرش خبر بد چندین برابر نکات مثبت و با استعداد استان است.
بازوند با بیان اینکه استان کرمانشاه با ظرفیتهای فراوان اقتصادی، آب و هوایی بخوبی معرفی نشده است، گفت: برنامههای فرهنگی استان باید روی موضوعات مشخص، کاربردی و مصداقی برای معرفی خوب استان به کار گرفته شود.
وی اضافه کرد، باید مسائل فرهنگی استان مورد آسیب شناسی علمی قرار بگیرد و ببینیم چه نقاط قوت و ضعفی داریم و چرا بوجود آمده و با چه راهکاری میشود آن را مرتفع کرد.