پخش زنده
امروز: -
طرح مبارزه با قاچاق پوشاک برند از 15 اردیبهشت امسال در 40 نقطه شناسایی شده مازندران اجرایی می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز مازندران با اشاره به نظارت بر عرضه کالا در بازار و مبارزه با قاچاق کالاهای وارداتی گفت: 2 هزار و 800 پرونده به ارزش 45 میلیارد ریال پارسال در بخش سوخت، پوشاک و سلامت محور، اوازم آرایشی، چوب و فرآورده های بهداشتی، با هدف مبارزه با قاچاق کالا و ارز تشکیل و بیش از 2 هزار نفر در این ارتباط دستگیر شدند.
اسحاقی به اجرای طرح مبارزه با قاچاق پوشاک برند از 15 اردیبهشت امسال و نیز شناسایی 40 نقطه کالاهای قاچاق در مازندران اشاره کرد و افزود: دو نقطه حساس در زمینه قاچاق چوب های جنگلی در استان شناسایی و در این زمینه طرح معرفی سرشبکه های قاچاق نیز اجرایی می شود.
دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز مازندران با بیان اینکه پارسال 846 تن چوب و فرآورده جنگلی کشف شده و رسیدگی به این پرونده ها افزایش 56 درصدی برخورد را نشان می دهد، از انهدام کالاهای قاچاق به ارزش بیش از یک و نیم میلیارد تومان در 9 مرحله خبر داد.
اسحاقی افزود: با توجه سیاست های مرکزی و برنامه ریزی شده ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای شناسایی سرشبکه های عرضه کالاها در مازندران، تاکنون 11 باند اصلی پخش کننده کالاهای قاچاق در استان شناسایی شده اند.
دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز مازندران با اشاره به شناسایی 2 باند قاچاق دارو به ارزش 7 میلیارد تومان در شهرستان بابل و امحاء کالاهای سلامت محور گفت: اجرای طرح های ساماندهی انبارها و شناسنامه دار کردن آنها، شناسنامه دار کردن ادوات کشاورزی، ساماندهی سواحل، قایق های صیادی و تفریحی، ریجستری تلفن همراه و ساماندهی چاه های بدون پروانه از مهمترین موضوعات قاچاق کالا و ارز است.
اسحاقی به دستگیری باند قاچاق ارز و جلوگیری از پرداخت آن به ارزش 20 میلیون یورو و افزایش 32 درصدی پرونده های طرح شده قاچاق کالا و ارز در تعزیزات مازندران افزود: آمار محکومان در این حوزه، 37 درصد افزایش یافته است.
دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز مازندران با اشاره به کاهش 23 درصدی آمار برائت یافتگان پرونده های قاچاق کالا و ارز در استان، بر مبارزه با قاچاق پوشاک و کالاهای دخانی غیرمجاز به عنوان مهمترین موضوعات قابل پیگیری این ستاد در سال 98 تاکید کرد.
اسحاقی با اشاره به اینکه برخورد با برندهای پوشاک با مشارکت گشت های مشترک شامل فرمانداران، اداره اطلاعات، اطلاعات سپاه، نیروی انتظامی و دادگستری انجام می شود گفت: دریافت مجوز برند و راه اندازی خط تولید در کشور برای فعالیت برندها الزامی است.
دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز مازندران همچنین با تاکید بر مبارزه با تابلوهای غیرمجاز در 40 نقطه استان افزود: با توجه به پراکنش بیشتر این موارد در مناطق غربی مازندران، از 15 اردیبهشت امسال شناسایی و برخورد قاطع با آنها در دستور کار این کمیسیون قرار گرفته است.