تولید بیش از 2 هزار تن قارچ خوراکی در گیلان
2 هزار و 800 تن قارچ خوراکی سالانه در گیلان تولید و به بازار عرضه می شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز در بازدید از مجتمع پرورش قارچ در روستای سوخته کیش املش گفت : سالانه 2 هزارو 800 تن قارچ خوراکی در گیلان تولید می شود که پیش بینی می شود امسال این به 3 هزار و 500 تن برسد.
علی درجانی همچنین در بازدید از سردهنه کشاورزی لرداسرا که بر رودخانه کیارود شهر رانکوه املش احداث شد افزود : این سردهنه که مرمت ان به شکل سنتی آغاز شده است تا هفته آینده آبگذاری می شود تا آب زراعی 500 هکتار از شالیزارهای 5 روستای بخش رانکوه تامین شود.
وی گفت : برای ساخت بند انحرافی بر روی سردهنه لردا سرا در رودخانه کیارود 300 میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته است.