پخش زنده
امروز: -
انتشارات یازهرا (سلام الله علیها) کتابهای «ذوالفقار» و «من و عباس بابایی» را برای نخستینبار در سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عرضه کرد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، انتشارات یا زهرا (سلام الله علیها) یکی از معدود ناشران خصوصی حوزه ادبیات دفاع مقدس است که به طور اختصاصی به نشر خاطرات هشت سال دفاع مقدس میپردازد.
این ناشر امسال با بیش از ۶۰ عنوان کتاب و شش اثر تازهمنتشرشده در غرفه ۲۴ راهروی دو بخش ناشران عمومی با ارائه تخفیف ۱۰ درصدی میزبان علاقهمندان و مخاطبان ادبیات دفاع مقدس است.
کتاب «ذوالفقار» برشهایی از خاطرات شفاهی درباره حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران به اهتمام علی اکبری مزدآبادی یکی از آثار جدید این انتشارات است که امروز در چهارمین روز سی و دومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عرضه میشود.
این کتاب در ۲۴۸ صفحه خاطراتی را برای اولین بار از دوران دفاع مقدس تا مجاهدتهایی که در جبهه مقاومت سوریه و عراق شکل گرفته را بیان میکند.
نویسنده کتاب همچنین برای نخستین بار حدود ۱۰۰ صفحه از این کتاب را به انتشار تصاویر ناب و دیده نشدهای از سرلشکر سلیمانی اختصاص داده است.
کتاب «من و عباس بابایی» یکی دیگر از آثار تازه منتشر شده این انتشارات است که روایت خاطرات «حسن دوشن» یکی از کارکنان نیروی هوایی ارتش و دوست و همرزم خلبان شهید سرلشکر «عباس بابایی» است.
این کتاب که روایتهایی ناب از یک دوستی چندین ساله است، ابعاد ناگفته و کشف نشدهای از شهید بابایی را به مخاطب مینمایاند که در نوع خود بی نظیر است. لحن طنزگونه راوی جذابیتهایی از شخصیت عباس بابایی معرفی کرده که برای هر خوانندهای جذاب خواهد بود.
کتاب «زیر تیغ» خاطراتی از شهید محسن حججی به اهتمام علی اکبریمزدآبادی است که در ۳۳۶ صفحه منتشر شده است.
این کتاب برای نخستین بار دستنوشتههایی از این شهید و تلاش او برای شهادت را نشان داده است.
در بخشی از کتاب آمده است: «خدایا: نمیدانم مرا بخشیدهای یا نه. هر بار که به گذشتهام فکر میکنم، تک تک گناهها و اشتباهات گذشتهام جلوی ذهنم مرور میشود و هر بار سرافکندهتر از قبل در درگاهت میشوم».
کتاب «داس و شمشیر» روایتی متفاوت از جنگ تحمیلی به کوشش محمدعلی صمدی است که در ۱۸۰ صفحه و قیمت ۱۲ هزار تومان عرضه شده است.
کتاب «رعد در آسمان» تاریخ شفاهی مبارزه امنیتی با سازمان مجاهدین خلق از (۱۳۵۷ تا ۱۳۶۷) است که به اهتمام «محمدحسن روزیطلب» و «محمد محبوبی» نوشته شده است.