اهداف بلند براي زندگي انسان در کره ماه؛
ساختن شهر روی کره ماه تا سال 2040
جدیدترین شهر جهان با نام «دره ماه Moon Valley » با هزار نفر سکنه تا سال 2040 روی کره ماه ساخته مي شود.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما، بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، شهری با نام «دره ماه Moon Valley » قرار است تا سال 2040 روی کره ماه ساخته شود. این شهر، جدیدترین شهر جهان خواهد بود، و قرار است هزار نفر سکنه داشته باشد. ساکنان این شهر شامل سازندگان، مهندسان، کشاورزان و پزشکان خواهند بود و هر سال بیش از 10 هزار نفر دیگر برای بازدید، به این شهر سفر خواهند کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی، شرکت ژاپنی آی اسپیس ispaceیکی از شرکت هایی است که برای دریافت این جایزه شرکت گوگل تلاش می کند. شرکت گوگل قرار است 20 میلیون دلار جایزه را به نخستین تیمی اهدا کند که بتواند ماشین ماه نورد خود را تا پایان ماه مارس سال 2020 روی کره ماه فرود بیاورد.
تا کنون هیچ یک از شرکت کنندگان در این مسابقه نتوانسته اند این هدف را محقق کنند، اما چند بخش از این طرح، ادامه دارد. در مقر شرکت آی اسپیس ژاپن در توکیو، کارشناسان هنوز هم در تلاش هستند تا هدف ساخت ماه نورد را محقق کنند.
«تاکشی هاکامادا» بنیانگذار و مدیر اجرایی آی اسپیس در این باره گفت: ما طرح ساخت ماه نورد را کامل کرده ایم، و اکنون در تلاش هستیم تا عملیات فرود را تکمیل کنیم. آی اسپیس، بودجه فوق العاده ای را برای فرود آوردن نخستین ماه نورد ژاپن بر سطح ماه تخصیص داده است.
این ماه نورد قرار است توسط یک راکت اسپیس اکس space x به ماه برسد، و تا سال 2020 در مدار ماه قرار بگیرد. دومین ماه نورد این شرکت نیز قرار است در سال 2021 روی سطح ماه فرود بیاید.
مدیر اجرایی آی اسپیس درباره سفر ماه نورد این شرکت به کره ماه گفت: کشف یک غار در ماه، جدیدترین کشف در این کره بوده است. ما هنوز هم نمی دانیم درون این غار چه چیزی قرار دارد.
بر اساس جدیدترین یافته ها، این احتمال وجود دارد که شبکه ای از تونل های زیر سطحی در ماه وجود داشته باشد. این تونل ها قبلا با مواد مذاب پر شده بودند. از طریق غارها، یا نورگیرهایی که در عمق حفره های روی سطح ماه وجود دارد، می توان به این مواد که زمانی مذاب بودند دست پیدا کرد. این حفره ها که تقریبا همیشه تاریک و سرد هستند، ممکن است حاوی یخ باشند. شرکت آی اسپیس قصد دارد با استفاده از دو ماهنورد که به یکدیگر متصل هستند، برای پیدا کردن یخ تلاش کند.
ربات های ماهنورد که به صورت شبکه ای با یکدیگر متصل هستند، به دنبال یافتن یخ و سپس حفر سطح ماه خواهند بود. بدین ترتیب، شرکت آی اسپیس می تواند با الکترولیز یخ، به صورت عمده اقدام به تولید سوخت موشک کند. این اقدام می تواند باعث شکل گیری پایگاهی در سطح ماه شود که با استفاده از آن، بتوان به عمق بیشتری در منظومه شمسی نفوذ کرد.