پخش زنده
امروز: -
مرحله اول المپیاد دانش آموزی نانو با شرکت بیش از 700دانش آموز اصفهانی برگزار شد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،مرکز اصفهان ؛ مسوول برگزاری مرحله اول المپیاد دانش آموزی نانو در اصفهان گفت: مرحله نخست این دوره از رقابت علمی دانش آموزی با حضور بیش از 700 شرکت کننده پسر و دختر پایه نهم تا پیش دانشگاهی از صبح امروز به طور همزمان با سراسر کشور در اصفهان برگزار شد .
مهدی واعظ با بیان اینکه این المپیاد با هدف تربیت نیروی انسانی و شناخت استعدادهای برتر در این عرصه برگزار شده است ، افزود: این آزمون مشتمل بر 60سوال تستی در زمینه روش های ساخت مواد نانو، آنالیز و کاربرد این دانش است.
وی به برگزاری این المپیاد در سه مرحله اشاره کرد و ادامه داد : مرحله دوم این المپیاد تیر امسال و مرحله سوم نیز با حضور داوطلبانی که موفق به کسب حدنصاب نمره به مرحله دوم شوند،به صورت یک اردوی علمی ،آموزشی و رقابتی در دهه اول شهریور برگزار خواهد شد .
فناوری نانو، نانو فناوری یا نانو تکنولوژی رشتهای از دانش کاربردی و فناوری است که جستارهای گستردهای را پوشش میدهد و موضوع اصلی آن نیز مهار و استفاده از ابعادی از مواد در ابعاد کمتر از یک میکرومتر، حدود یک تا یکصد نانومتر است.