در یاسوج
تخصیص اعتبارات بر اساس عدالت
نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی بر تخصیص اعتبارات بر اساس عدالت تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک شورای برنامهریزی و شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در یاسوج گفت: تاریخ نشان می دهد که مردم کهگیلویه و بویراحمد همیشه مقابل ظلم و جور ایستادگی کرده اند و همین هم منجر به توسعه نیافتگی آن در نظام شاهنشاهی شد.
غلام محمد زارعی با بیان اینکه در سیلاب های اخیر مردم استان غیرت و نوع دوستی خود را به نمایش گذاشتند افزود: با وجود اینکه سیلاب منجر به تخریب بسیاری از منازل و خسارت به تاسیسات در کهگیلویه و بویراحمد شد ولی مردم این استان با همکاری هم نه تنها مشکلات خود را رفع کردند بلکه به یاری استانهای سیل زده نیز شتافتند.
وی از اعضای کمیسیون برنامه وبودجه مجلس شورای اسلامی خواست همه تلاش خود را به کار گیرند تا اعتبارات بر اساس عدالت تخصیص داده شود و ادامه داد: اعضای کمیسیون برنامه و بودجه متولی بخش بودجه هستند اما بودجه باید بر اساس آمایش و نه بر اساس چانه زنی توزیع شود.
نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام در مجلس شورای اسلامی هم با تشکر از حضور اعضای کمیسیون برنامه و بودجه در استان گفت: متاسفانه خیلی از جلساتی که در استان برگزار می شود فاقد خروجی مناسب و مطلوب هستند.
عدل هاشمی پور با طرح این سوالات که چرا نظارت ها کم هست و چرا همیشه باید از کم کاری بانکها گله داشته باشیم افزود: جلسات باید تخصصی تر و کاربردی تر برگزار شود تا نتایج مفید و مثمر ثمری برای استان به همراه داشته باشند.
کاظمی نماینده چهار محال و بختیاری هم در این جلسه گفت: در سال های گذشته عدم توازن توزیع ثروت و منابع وجود داشت به همین دلیل تعدادی از استانها با بی عدالتی در تخصیص اعتبارات مواجه شدند.
وی افزود: این توزیع ناعادلانه را در استانهای چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، کردستان و کهگیلویه و بویراحمد شاهد هستیم.
کاظمی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی به جد دنبال حذف سود مرکب است.
وی گفت: قول نمی دهیم همه مشکلات بلکه تلاش می کنیم برخی مشکلات را در کهگیلویه و بویراحمد برطرف کنیم.
نماینده مردم چهار محال و بختیاری با بیان اینکه دیروز در گچساران گزارشی از صنعت نفت ارائه شد افزود: بسیاری از تجهیزات نفت فرسوده بوده که منجر به هدرروی منابع می شوند و ضرورت دارد این مهم را مد نظر قرار دهیم.
قربانی از اعضای جلسه نیز گفت: شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در برنامه پنجم شکل گرفت.
وی افزود: ماهانه جلساتی برای حمایت از تولید کننده با حضور وزرا تشکیل می دهیم و موضوعات مرتبط با تولید را پیگیری می کنیم.
وی گفت: مصوباتی که در شورای گفتگو قرار می گیرد باید در دستور کار وزرا قرار بگیرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست از مسئولان خواست توزیع و تخصیص اعتبارات را به دقت بررسی کنند و اضافه کرد: توزیع و تخصیص دقیق و عادلانه موجب توسعه مناطق مختلف کشور می شود.
علی محمد احمدی افزود: در دهه فجر سال گذشته 400 تخت بیمارستانی به تخت های استان اضافه کردیم و همچنین براساس مزیت ها و ظرفیت های استان طرح های اتانول باشت، نیروگاه سیکل ترکیبی ، کارخانه گیاهان دارویی را امسال در دستور کار قرار دادیم.
وی با اشاره به اینکه نباید پول را بدون هدف در اختیار روستائیان قرار دهیم گفت: باید از پول پاشی اجتناب کنیم و اعتبارات را بدون هدف در دست روستائیان قرار ندهیم.
استاندار با بیان اینکه یکی از مشکلات عمده استانهای کمتر برخوردار این است که منابع داخلی در استان هزینه نمی شود ادامه داد: برای مثال بانک های خصوصی منابع را در استان جذب و در استانهای دیگر هزینه می کنند که این مشکل باید در سطح ملی رفع شود.
وی گفت: کهگیلویه و بویراحمد در ردیف اولین استانهایی بود که با ظرفیت اسناد بالا دستی سند آمایش توسعه استان را تدوین کرد.
علی محمد احمدی با اشاره به اینکه هر سال با حذف یکی از اعتبارات 180درصد و توازن و سایر ردیف های دیگر مواجه هستیم افزود: ضرورت دارد کمیسیون برنامه و بودجه این مهم را مورد توجه قرار دهد.