پخش زنده
امروز: -
کاردار دفتر نمایندگی سوریه در سازمان ملل، آمریکا و سازمان ملل را مسئول وخامت اوضاع آوارگان سوری در بسیاری از اردوگاه ها دانست
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلويزيوني الميادين؛ کاردار دفتر نمایندگی سوریه در سازمان ملل، آمریکا و سازمان ملل را مسئول وخامت اوضاع آوارگان سوری در بسیاری از اردوگاه ها از جمله دو اردوگاه الرکبان و الهول دانست.
منذر المنذر گفت آمریکا با اشغال بخش هایی از خاک سوریه، مانع از بازگشت آوارگان به خانه هایشان می شود.
المنذر همچنین سازمان ملل را متهم کرد به جای کمک رسانی به غیرنظامیان در اردوگاه ها، کمک های خود را در اختیار گروه های تروریستی قرار می دهد.
وی افزود: دولت سوریه تاکید می کند تنها عامل شرایط ناامیدکننده غیرنظامیان در این اردوگاه ها آن است که آمریکا منطقه ای را که اردوگاه الرکبان در آن قرار دارد، اشغال کرده است و مانع از برچیده شدن این اردوگاه می شود و غیرنظامیان سوری در اردوگاه را به گروگان گرفته است و با انگیزه سیاسی، به آوارگان اجازه نمی دهد از این اردوگاه خارج شوند و به خانه هایشان بازگردند.
المنذر خاطر نشان کرد: سوریه با سازمان ملل برای پایان دادن به رنج انسانی ساکنان این اردوگاه و برچیدن آن، به توافق رسیده بود.