با هدف کاهش آسیب های اجتماعی؛
برگزاری کارگاه بازآموزی مداخله در فرایند طلاق در اراک
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ کارگاه بازآموزی مداخله در فرایند طلاق با هدف کاهش آسیب های اجتماعی در اراک برگزار شد.
حجتالله درودگر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی در حاشیه کارگاه بازاموزی مداخله در فرایند طلاق که در دادگستری برگزار شد گفت: قوه قضاییه بر اساس قانون حمایت خانواده راهاندازی مراکز مشاوره خانواده در کنار دادگاههای خانواده را در دستور کار خود قرار داده که خوشبختانه در استان مرکزی در اکثر شهرستانها این مراکز مشاوره راه اندازی شده و فعالیت خودشان را انجام میدهند.
درودگر افزود: کلیه پروندههایی که با موضوع اختلاف خانوادگی مطرح می شوند قبل از ثبت پرونده در دادگستری این پروندهها به مراکز مشاوره ارجاع داده می شوند تا مشاورین با استفاده از دانش خود و کمک مددکاران، مشاوران ، روانشناسان تلاش کنند که مشکل خانوادهها را حل نمایند تا تعداد طلاقها در سطح جامعه کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: لازمه موفقیت این مراکز را برگزاری دوره های آموزشی دانست و افزود: به همین منظور ما یک دوره کارگاه آموزشی با حضور دو تن از اساتید برتر کشوری به مدت دو روز در این مکان برگزار کردیم تا شاهد کاهش تعداد طلاق در سطح جامعه باشیم.
خانم دانشمند معاون امور آسیب ها و مسائل اجتماعی دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری مرکزی هم گفت: کارگاه شفقت درمانی یکی از کارگاه هایی هست که می تواند برای مشاورانی که به این حوزه فعالیت می کنند برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی مثمره ثمر باشد.
دانشمند افزود: دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هم امسال همانند سالهای گذشته با توجه به اسناد فرادستی که وجود دارد و سندهایی که در این دفتر شکل گرفته از جمله سند کاهش و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و سند کاهش طلاق و همچنین سکونت گاههای غیررسمی سندهایی هستند که در بحث کاهش آسیبهای اجتماعی مطرح شده است . وی ادامه دادک با توجه به فعالیتهای که شکل گرفته در استان مرکزی و با توجه به همکاری که دستگاههای اجرایی مرتبط با این حوزه داشتند , سرمایه اجتماعی با توجه به سنجش که شکل گرفته از رتبه سال ۹۳ از رتبه ۲۶ به رتبه ۱۳ ارتقا پیدا کرده و این نشان دهنده همکاری دستگاههای اجرایی استان هست.
خانم دانشمند افزود: سرمایه اجتماعی مولفههای مختلف از جمله اعتماد اجتماعی؛ رضایت اجتماعی و نشاط اجتماعی دارد که به با توجه به برنامه هایی که در استان شکل گرفته است توانستیم این سرمایه اجتماعی را از رتبه ۲۶ به رتبه ۱۳ در کل کشور ارتقا دهیم.