پخش زنده
امروز: -
کمبود نیروی کار برای کشت پیاز، پیازکاران فریدنی را با مشکل مواجه کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ پیازکاران فریدنی می گویند چندروزی است که کشت پیاز را آغاز کرده اند اما باکمبود کارگر روبروهستندو اگر نشاء آنها تا اوایل خرداد کاشته نشودخسارتهای زیادی به انهاواردمی شود.
بنابرگفته پیازکاران هر کارگربه طور متوسط روزانه 100 مترمربع کشت انجام می دهد که براساس آن برای کاشت هر هکتار حدود 80 نفر کارگر نیاز است.
کارشناس زراعت مدیریت جهادکشاورزی فریدن نیز گفت: کشت پیاز با سطح 2 هزار هکتار بعد از سیب زمینی و گندم بیشترین سطح زیرکشت در شهرستان فریدن را دارد.
حمیدرضا لارابی افزود: کشت این محصول هر سال از اواسط اسفند آغاز و تا اوایل خرداد ادامه دارد اما امسال به خاطر بارشهای زود هنگام بهاری کشت آن با یک ماه تاخیر آغاز شد.
رئیس اداره ترویج جهادکشاورزی فریدن نیز گفت: در 50 روز کاری بیش از 160هزار نفر روز کارگر برای کاشت پیاز نیاز است یعنی روزانه حدود 3200 نفر اما در حال حاضر نصف این تعداد مشغول کار هستند.
حسین افشاری افزود: تاخیر یک ماهه در کشت پیاز باعث تراکم کاری و موجب کمبود نیروی کار شده است.