در جلسه امضا تفاهمنامه همکاری دانشگاه امیرکبیر و ایمیدرو
افزایش ظرفیت پذیرش برج فناوری دانشگاه امیرکبیر
رئیس دانشگاه امیرکبیر: امسال برنامه داریم با کمک دانشکدهها ظرفیت برج فناوری دانشگاه را افزایش دهیم و هر دانشکده نیز یک مرکز کارآفرینی ایجاد کند
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ دکتر سید احمد معتمدی در جلسه امضا تفاهم نامه همکاری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی سالهای گذشته ارتباط خوبی با وزرات صنایع ایجاد کرده است.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر قدیمیترین دانشگاه صنعتی کشور است و از نظر قدمت نیز جز قدیمیترین دانشگاه صنعتی کشور است.
معتمدی گفت: بسیاری از رشتههای این دانشگاه منجر به تأسیس دانشکدههای تخصصی شده است به طور مثال میتوان به دانشکده معدن متالورژی اشاره کرد.
وی ادامه داد: در این اواخر مجوز لازم برای جداسازی متالورژی از دانشکده معدن را دریافت کرده ایم و قرار است براساس آن متالورژی یک دانشکده مستقل شود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: دانشکده مهندسی معدن این دانشگاه با همکاری وزارت صنایع و معادن راه اندازی و ساختمان آن نیز با کمک این وزارتخانه تأسیس شده است.
معتمدی گفت: در سالهای گذشته تفاهم نامههای مختلفی با وزارت صنعت و معدن داشته ایم که برخی از این تفاهم نامهها در بخش زنجیره تأمین بوده است.
وی افزود: برنامه داریم که تا سال ۱۴۰۴ جز دانشگاههای نسل سوم قرار گیریم و در این راستا حرکتهای مفیدی از جمله ارتباط با صنایع، اجرای برنامههای مهارتی و کارآفرینی صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در این راستا قراردادهای صنعتی دانشگاه حدود ۲ و نیم برابر رشد یافته است.
معتمدی اظهار داشت: در بخش کارآفرینی نیز دانشگاه برنامههای متعددی را طراحی کرده است و مدلهای طراحی شده مدلهای بسیار موفقی هستند.
وی ادامه داد: اکنون حدود ۱۴۰ شرکت و واحد دانش بنیان در برج فناوری این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند و باتوجه به تجربه موفق این برج تقاضاهای زیادی برای استقرار شرکتها و واحدهای فناور در این برج داریم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأکید کرد: امسال برنامه داریم با کمک دانشکدهها ظرفیت برج فناوری را افزایش دهیم و هر دانشکده نیز یک مرکز کارآفرینی ایجاد کند.
معتمدی گفت: بخش کارآفرینی بسیار مهم است و در این زمینه برنامه ریزیهای متعددی داشته ایم و امیدواریم که در این بخش موفقیتهای بیشتری کسب کنیم.
وی افزود: موفقیت بخش کارآفرینی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر علاوه براینکه برای این دانشگاه مزیتهای زیادی دارد برای کل کشور نیز مفید خواهد بود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: اکنون این دانشگاه با وزارت نفت همکاری خوبی دارد و قراردادهای عملی را آغاز کرده است که منجر به نتایج کاربردی خواهد شد.
معتمدی بیان داشت: حوزه نفتی دارخونی در اختیار ما قرار گرفته که این حوزه نفتی دارای حدود ۷ چاه است.
وی عنوان کرد: براساس این قرارداد دانشگاه صنعتی امیرکبیر باید بهره بری این حوزه نفتی را افزایش دهد که برای انجام بهتر موضوع کنسرسیومی از بخشهای غیر دولتی و دانشگاههای خارجی تشکیل داده ایم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این طرح تنها تحقیقاتی نیست و یک طرح مشاوره قوی به شمار میرود.
امضا تفاهمنامه همکاری دانشگاه امیرکبیر و ایمیدروتفاهم نامه همکاری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای رفع نیازهای کشور به محصولات و فراوردههای معدنی به امضا رسید.
همکاری و هم افزایی در برنامههای ملی، منطقهای و بین المللی در حوزه استخراج و همچنین استفاده از فرصتها و جایگاه بین المللی دانشگاه صنعتی امیر کبیر در بخشهای آموزشی، پژوهشی و فناوری، پشتیبانی از بخش خصوصی به منظور ارتقای جایگاه منابع انسانی، دعوت از استادان سرشناس بین المللی و نیز تکمیل زنجیره نیازها در اکتشاف، استخراج و فراوری از جمله دیگر اهداف این تفاهمنامه است.
هدف از امضای این تفاهمنامه تحقق اهداف عالی پژوهشی و استفاده از ظرفیت تعاملات ملی و بین المللی در حوزه معدن و صنایع معدنی و همچنین توسعه دیپلماسی علمی است.
همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و ایمیدرو در چارچوب مرکز تحقیقات و فناوری معدنی مستقر در پژوهشکده عمران و زمین انجام میشود.
این تفاهم نامه بین دکتر سید احمد معتمدی رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دکترخداداد غریب پور رئیس هیأت عامل ایمیدرو امضا شد.