پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، دبیرکل حزب الله لبنان با اشاه به اینکه انتظار ظهور امام زمان (عج) باعث ایجاد روح امیدواری در میان پیروان ادیان آسمانی شده است، تأکید کرد: اگر مردم لبنان دچار یأس و ناامیدی می شدند، لبنان اکنون تحت اشغال اسرائیل بود و ترامپ، لبنان را نیز مانند جولان اشغالی به اسرائیل می بخشید.
سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان در آغاز سخنان خود به مناسبت سی و چهارمین سالگرد تأسیس مرکز فرهنگی "جمعیت پیشآهنگان امام زمان (عج)" با اشاره به حمله تروریستی روز یکشنبه سریلانکا، این حمله را "کشتاری عظیم و جنایتی هولناک" خواند و گفت: ما نیز در کنار همه کسانی که این اقدام تروریستی وحشیانه و غیر انسانی را محکوم کرده اند، این حادثه را محکوم می کنیم و معتقدیم این اقدام نه به فطرت انسانی و ذات بشری و نه به ارزش های آسمانی و اخلاق اسلامی هیچ ارتباطی ندارد. ما به شدت این حادثه تروریستی را رد و محکوم می کنیم و خواهان مقابله فراگیر با تروریسم و ریشه های آن و حامیان و پشتیبانان هر نوع تروریسمی هستیم.
وي افزود: تاکنون غیر از اخبار ضد و نقیض منتشر شده در خبرگزاری ها و رسانه ها، عامل این حمله تروریستی شنیع به صورت واضح و رسمی مشخص نشده است و هنگامی که عامل آن مشخص شود، سخنان و تحلیل های بسیاری در این زمینه باید گفته شود. من به نوبه خود به خاطر شدت هولناکی این حادثه و مصیبتی که مردم روز گذشته با آن مواجه شدند و آن را به یک رویداد جهانی تبدیل کرد، بر خود لازم دانستم سخنانم را با اشاره به این حادثه آغاز کنم. تروریسم سیّال، خنده و شادی را از چهره همه صاحبان اعیاد گرفته است، خواه این تروریسم به صورت حادثه روز گذشته در سریلانکا نمود یابد و یا کشتارها و جنایت هایی که روزانه در یمن در حق کودکان، زنان، دانش آموزان، نمازگزاران در مساجد و ساکنان شهرها و روستاها شاهد آن هستیم و یا تحولات روزانه در فلسطین اشغالی و قدس، کرانه باختری، نوار غزه و زندان های رژیم صهیونیستی. اما رویدادهای تلخ و ناگوار هر اندازه هم باشند، اعیاد ما باید سر جای خود و عید بمانند. مانند امروز که ما سی و چهارمین سالگرد تأسیس مرکز فرهنگی امام زمان (عج) را جشن می گیریم و روز گذشته که سالروز میلاد امام زمان (عج) بود. عید میلاد امام زمان (عج) در واقع عید همه مستضعفان و شکنجه شدگان و مظلومان در سطح جهان تا برپایی روز قیامت است.
دبیر کل حزب الله لبنان در بخش نخست سخنان خود با اشاره به اینکه در همه ادیان آسمانی و در تورات، کتاب داوود، سخنان پیامبران سابق، قرآن مجید و احادیث پیامبر اسلام (ص) به ظهور امام زمان اشاره شده است و اوصاف امام زمان در وعده های خداوند تجلی یافته و خداوند تحقق آنها را ضمانت کرده است، افزود: در خصوص اصل ظهور اجماع وجود دارد، اگر چه ممکن است در مورد شخصیت این نجات بخش بشریت آرا و دیدگاه های متفاوتی وجود داشته باشد. یهودیان منتظر ظهور هستند و منظور ما از یهودیان اسرائیلی ها نیست، بلکه پیروان دین یهودیت است که ممکن است اسرائیل را تأیید کنند و یا مخالف وجود کشوری به اسم اسرائیل باشند. آنها منتظر مسیحی هستند که پادشاه آنها در آخر الزمان باشد و طبیعتا وجود عیسی بن مریم را انکار می کنند. مسیحی ها نیز منظر بازگشت مسیح به این جهان هستند.
وي افزود: مسلمانان و مسیحیان در مورد انتظار برای ظهور مسیح مشترک هستند، ولی مسلمانان به ظهور رهبری اصلاحگر و بزرگوار از میان اولیای خداوند و از سلاله محمد (ص) و از نسل خانم فاطمه زهرا (س) ایمان و اجماع دارند که لقبش مهدی (ع) است، اگر چه ممکن است در مورد برخی ویژگی ها و خصوصیات امام زمان اختلاف نظر داشته باشند. برخی ها معتقدند این امام زمان، امام محمد بن الحسن العسکری است که در 15 شعبان سال 255 هجری در شهر سامراء متولد شده و همچنان در قید حیات است و زمانی که شرایط فراهم شود ظهور می کند و به زمین باز می گردد. برخی از مسلمانان معتقدند امام مهدی (ع) در زمانی که خداوند مقدر داشته است متولد می شود تا عدل را برقرار کند و ظلم و فساد را در همه جهان از بین ببرد.
سيد حسن نصرالله افزود: انتظار ظهور و منجی در میان پیروان ادیان آسمانی به نتیجه مشترک و مهمی منجر شده است که امید و ایجاد فرهنگ و روح امیدواری است، امید به آینده و امکان تغییر و محقق ساختن پیروزی بر ظلم، فساد، اشغالگری، استکبار و برپایی عدالت، امنیت و صلح در جهان. تحقق این مسائل آرزو نیست، بلکه امیدی واقعی و وعده ای الهی است که به دست رهبران بزرگ و اراده ملت های جهان محقق خواهد شد. در مقابل امید، یأس قرار دارد که عامل کشنده ای درمیان افراد و گروه ها و جوامع بشری است و خطرناک ترین نتیجه یأس، تسلیم شدن و عدم پویایی برای محقق ساختن دستاوردها در همه عرصه هاست.
وي افزود: ما در شرایط و تحولات کنونی شاهد نبرد بین دو جبهه امید و اعتماد و یأس و تسلیم و بی اعتمادی هستیم. مثلا هنگامی که ملت فلسطین احساس یأس و ناامیدی کنند، معامله قرن و خواسته های آمریکایی، اسرائیلی بر همه امت اسلامی تحمیل می شود، ولی تا زمانی که ملت فلسطین احساس امیدواری و اعتماد و ایمان کند، هیچ یک از طاغوتیان جهان نمی توانند خواسته های خود را بر ملت مستحکم، مجاهد و مقاوم فلسطین تحمیل کنند. در مورد تحولات لبنان نیز قضیه به همین منوال است و در سال 1982 افراد و جریان هایی بودند که مقاومت را رد کردند و منطقشان این بود که چشم در مقابل درفش نمی تواند مقاومت کند و این، یعنی یأس. آنها از خود می پرسیدند آیا می توانیم اسرائیل را شکست دهیم و آیا می توانیم با ارتشی که مجموعه ای از ارتش های عربی را شکست داد و مساحت های گسترده ای را در طول چند روز در سال 1967 اشغال کرد، مقابله کنیم و آن را شکست دهیم؟ اما نقطه قوت طرفهایی که پا در مسیر مقاومت نهادند، امیدواری و اعتماد به خدا و اعتماد به نفس و توانایی مردم و توان شکست دشمن بود. اگر مردم تسلیم یأس می شدند، اسرائیل تا الآن لبنان را تحت اشغال داشت و امروز ترامپ لبنان را نیز به اسرائیل می بخشید و الحاق لبنان را به اسرائیل بر اساس قاعده خیالی سرزمین موعود از نیل تا فرات به رسمیت می شناخت.
دبیر کل حزب الله لبنان در بخش دوم سخنان خود به شرح جزئیات وظایف و دستاوردهای مؤسسه فرهنگی جمعیت پیشآهنگان امام زمان (عج) در لبنان پرداخت.