طاهر موهبتی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: با این پرداختی جدید 70 درصد از بدهی های بیمه سلامت به مراکز دولتی تا آذر 97 تسویه می شود و برای بخش خصوصی هم تا آبان 97 را تسویه کرده ایم.
وی گفت: علاوه بر رقم پرداختی فعلی، مبلغ 100 میلیارد تومان دیگر نیز برای مراکز درمانی و داروخانه های مناطق سیل زده واریز کرده ایم تا تسویه مطالبات استان های لرستان، گلستان و خوزستان 2 ماه جلوتر از سایر استان ها باشد.
وی عنوان کرد: در مناطق سیل زده برای تمام کسانی که دفترچه بیمه خود را از دست داده بودند، یک روزه دفترچه صادر کردیم و هیچ هزینه ای از افراد دریافت نشد و همچنین به تمام بیمارستان ها در مناطق سیل زده اعلام کرده ایم که افراد می توانند تنها با ارائه کد ملی خود از خدمات استفاده کنند، در برخی مناطق که اینترنت و یا برق قطع بوده به داروخانه ها اعلام شده است که اگر افراد دفترچه هم نداشتند تنها با اظهار خود فرد مبنی بر بیمه بودن به وی داروی مورد نیاز بصورت هزینه دفترچه ای تحویل دهند.
موهبتی با اشاره به افزایش تعرفه های پزشکی در سال جدید افزود: متناسب با افزایش تعرفه ها، بودجه تمام استان ها را به میزان 10 درصد افزایش داده ایم و تلاش داریم در سال 98 پرداختی های منظمی داشته باشیم.
نباید در پرداختی بیماران بین بیمه سلامت و تأمین اجتماعی تفاوتی باشد
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: میزان پرداختی مردم برای خرید یک دارو یا اخذ خدمتی مشخص با دفترچه بیمه سلامت و بیمه تأمین اجتماعی نباید تفاوتی داشته باشد مگر اینه همکاران ما در داروخانه یا مرکز درمانی تخلف کنند و متفاوت دریافت کنند.
طاهر موهبتی افزود: هر نوع تغییر برای پوشش دارو یا خدمات توسط سازمان بیمه گر از طریق شورای عالی بیمه اعمال می شود و هیچ بیمه ای نمی تواند بدون تصویب شورای عالی بیمه میزان پوشش های خود را کم کند.
وی گفت: ممکن است در برخی سازمان های بیمه گر، راهنماهای بالینی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تأخیر اجرا شود و این باعث شود سقف خدمات و میزان پوشش ها بین دفترچه بیمه با دفترچه بیمه سازمان دیگر متفاوت شود، در هر صورت تمام سازمان های بیمه گر مکلف به اجرای راهنماهای بالینی هستند.
موهبتی با اشاره به توسعه خدمات الکترونیک افزود: رسیدگی الکترونیک به اسناد را در 5 استان اصفهان، مازندران، زنجان، گلستان و آذربایجان شرقی آغاز کرده ایم و همچنین نسخه نویسی الکترونیک در 30 درصد شهرهای کشور به اجرا گذاشته شده است.
وی گفت: موضوع استحقاق سنجی نیز هم اکنون در تمام بیمارستان های دولتی کشور اجرا می شود و امیداریم پایگاه اطلاعاتی تمام بیمه شده های کشور را تا اواخر مرداد به بهره برداری برسانیم.