پخش زنده
امروز: -
عربستان سعودي و امارات از کمک سه میلیارد دلاری به سودان و همچنین ودیعه گذاری نیم میلیارد دلاری در بانک مرکزی سودان خبر دادند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاري اسپوتنيک؛ عربستان سعودي و امارات قصد دارند کمک سه میلیارد دلاری به شورای نظامی انتقالی سودان صورت دهند.
عربستان سعودي و امارات از کمک سه میلیارد دلاری به سودان و همچنین ودیعه گذاری نیم میلیارد دلاری در بانک مرکزی سودان خبر دادند.
حمایت عربستان و امارات از سودان با هدف تامین مواد غذایی، دارویی و سوخت است و سپرده گذاری در بانک مرکزی سودان نیز با هدف تقویت واحد پول ملی سودان صورت مي گيرد.
علی بن حسن جعفر سفیر عربستان در خارطوم با اشاره به دیدار هیئت بلند پایه امارات و عربستان سعودي با شورای نظامی انتقالی سودان، درباره کمک های این دو کشور گفت این کمک ها درچارچوب دستورهای سلمان بن عبدالعزیز (پادشاه عربستان) و با هدف حمایت از مردم سودان به منظور عبور از این مرحله سخت، تا چند روز آینده وارد سودان می شود.
همچنین شورای نظامی انتقالی سودان در بیانیه ای به نقل از عبدالفتاح برهان رئیس این شورا از روابط ممتاز سودان با عربستان سعودي و امارات و پیوند همیشگی میان مردم این سه کشور تمجید کرد و گفت هیئت بلندپایه سعودی - اماراتی با سپهبد محمد حمدان دقلو موسی نایب رئیس شورای نظامی انتقالی سودان درباره روابط دو جانبه گفت و گو کرد.