پخش زنده
امروز: -
ایران در استفاده از پلاستیک جزو پنج کشور اول دنیاست؛ پلاستیکی که برای تجزیه آن بیش از 500 سال طول می کشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون فنی اداره کل محیط زیست استان اصفهان گفت: متاسفانه فقط 67 درصد زباله ها در کارخانه های ایران بازیافت می شود و بقیه آن در زیر خاک مدفون می شود که آلودگی محیط زیست را به دنبال دارد؛ درصورتی که در دنیا فقط پنج درصد به شکل غیراصولی دفع می شود.
مهدی ریاحی با بیان اینکه تلاش برای پاکسازی زمین از آلاینده ها و پسماندها در مناطق مختلف به عنوان فرهنگی ماندگار باید در جامعه نهادینه شود، گفت: زباله های الکترونیکی، آلودگی آبها، دفع غیربهداشتی زباله، استفاده بیرویه از سموم كشاورزی و عدم جایگزینی طرح مبارزه بیولوژیك به جای مبارزه شیمیایی از عمدهترین معضلات زیست محیطی هستند.
وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن روز جهانی زمین پاک افزود: روز جهانی زمین پاک در سراسر دنیا به عنوان نمادی از ترویج فرهنگ حفاظت و نگهداری از محیط زیست است.
روز جهانی زمين پاک هر ساله در 22 آوريل مصادف با دوم ارديبهشت در تمام دنيا برگزار و به همه مردم روي زمين يادآوري مي شود که نبايد سياره خود "زمين" را فراموش کنند.