به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه کیوان کاشفی رئیس اتاق کرمانشاه با بیان اینکه بخش خصوصی در حال جمعآوری
برنامههای راهبردی برای تحقق شعاررونق تولید در بعد ملی و استانی است، گفت: پیشنهادهایی در این زمینه آماده شده تا به یک سند اجرایی برای رونق تولید تبدیل شود.
کاشفی با بیان اینکه تلاش شده موارد مهم و تاثیرگذاری برای تدوین این سند ارائه شود، خاطرنشان کرد: وظیفه هر دستگاه در این سند مشخص خواهد شد و جدول زمانبندی نیز برای اجرای برنامهها تعیین میشود تا امکان رصد فعالیتها وجود داشته باشد.
وی یکی از مهمترین حوزههایی که برای اجرایی شدن رونق تولید ضروری است را حوزه بانکها اعلام کرد و افزود: برای رونق تولید، باید سیستم بانکی فعال و پویایی داشته باشیم.
به گفته رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه در شرایط کنونی که با افزایش نرخ ارز و تورم بالا مواجهیم، واحدهای تولیدی نیازمند نقدینگی بیشتری هستند و بخشی از این نقدینگی باید از طریق حمایت بانکها تامین شود.
وی بر لزوم ایجاد جنب و جوش و تحرک در فضای کسب و کار تاکید کرد و یادآور شد: اگر چه سهم قوه مجریه بیشتر از سایر بخشها است، اما باید در نظر بگیریم که سایر بخشها از جمله قوهقضائیه و قوهمقننه نیز در بحث بهبود فضای کسب و کار موثر هستند.
کاشفی اصلاح قوانین مالیاتی خصوصا قانون مالیات ارزش افزوده را نیز برای رونق تولید ضروری دانست و تاکید کرد: قانون مالیات ارزش افزود سختگیرانه است و به شیوه بسیار بدتر نیز اجرا میشود.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران تاکید کرد باید قانون مالیات ارزش افزوده اصلاح شودودر صورت اصلاح باید شیوه اجرای آن نیز درست باشد، تا به سود بخش تولید تمام شود.
به گفته رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه اگر به دنبال رونق تولید هستیم باید در کنار آن رونق صادرات را نیز مدنظر قرار دهیم و زیرساختهای لازم را در این خصوص نیز فراهم کنیم.
وی توجه به مواردی مانند قوانین تامین اجتماعی، فعال کردن ستاد تسهیل، فعال کردن واحدهای راکد و بهبود زیرساختهای مرزی را نیز از دیگر مواردی دانست که برای تهیه سند رونق تولید باید مد نظر قرار گیرد