پخش زنده
امروز: -
تعدادی از دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر در محکومیت اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تجمع کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایرانشهر در این تجمع گفت: اقدام احمقانه ترامپ برای قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروههای تروریستی، نشان از تأثیرگذار بودن سپاه پاسداران در جهان است.
احمد ابراهیمی با بیان اینکه سپاه، نماداستقلال طلبی در جمهوری اسلامی است، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تنها یک نهاد نظامی نیست بلکه نهادی سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است که خدمات متنوعی به مردم ایران و کشورهای منطقه می دهد.
وی افزود: کسانی که ایران را جنگ طلب خطاب می کنند بدانند که ایران اسلامی، صلح را برای خاورمیانه و دنیای اسلام به ارمغان آورده است.
در این تجمع دانشجویان با سر دادن شعارهای من انقلابی ام، من یک سپاهی هستم، مرگ بر آمریکا و با صدور بیانیه ای، اقدام رییس جمهور آمریکا را محکوم کردند.