پخش زنده
امروز: -
استفاده از سیستمهای جدید جهت تبدیل پسماند شهری اراک به برق در دستور کار است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک گفت: حدود ۳۷۰ هزار مترمکعب ترانشه مهندسی در محل تجمیع پسماند ایجادشده که بحث ایزوله کردن آن در دستور کار قرار دارد که امیدواریم طی ماههای آینده این کار صورت پذیرد.
قناتی افزود: پیشبینی میشود که اگر میزان زباله تجمیعی در محل دفن اراک به حدود ۸۰۰ تن برسد، بتوان از سیستمهای جدید جهت تبدیل پسماند شهری به برق استفاده کرد که این کار آلودگی بسیار کمتری نسبت به روشهای سنتی دفن زباله خواهد داشت و دغدغه آلودگی پسماند شهری را هم برطرف میکند.
وی افتتاح مدرسه همیار بازیافت، راهاندازی اتوبوس همیار بازیافت در سطح شهر، جمعآوری پسماندهای ویژه از ۱۰۰۲ خانوار بهصورت پایلوت، ایجاد و تکمیل ظرفیت مخازن سطح شهر اراک، طرح موضوع ایجاد مخازن زیرزمینی، ساخت ۱۰۰۰ مخزن جمعآوری پسماند خشک، کاغذی و ویژه جهت قرارگیری در مدارس سطح شهر و فرهنگسازی جهت عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف را از اقدامات انجام شده این سازمان در سال گذشته عنوان کرد.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به مدیریت پسماندهای عفونی هم اشاره کرد وگفت: سال گذشته با برگزاری جلسات متعدد با همراهی مرکز بهداشت، سازمان نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی به نتایج خوبی رسیدیم و مقرر شد در سال ۹۸ با برگزاری جلسهای تکلیف پسماند عفونی بخش خصوصی نیز مشخص شود.
قناتی بابیان اینکه طی هفتههای آینده نوید دفن اصولی پسماندهای عفونی و پزشکی شهر اراک به همشهریان خواهد رسید، خاطرنشان کرد: بحث جمعآوری، مدیریت و انتقال این زبالهها به محل دفن توسط بخش خصوصی انجام خواهد شد که در جلسه آتی در دانشگاه علوم پزشکی این موضوع بهصورت کامل معین میشود.
پسماند های بیمارستانی در زمره مواد زاید ویژه و عفونی طبقه بندی شده که حاوی ترکیبات خطرناکی چون موادشیمیایی، دارویی، میکروبی و عوامل بیماری زا هستند.
۸۵واحد صنعتی استان مرکزی در راستای بازیافت پسماند مشغول فعالیت هستند که فعالیت آنها نیز زیر نظر اداره محیط زیست است.