به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما فرید کورس افزود: سندیکای آسانسور 20 سال سابقه کار دارد با بیش از هزار عضو حقیقی که در شش کمیته به امور نمایشگاه ها ، شکایات و کارفرهنگی مشغول است.
وی گفت: در کل کشور سه هزار شرکت آسانسور وجود دارد که دو دانشگاه علمی کاربردی آنها را پشتیبانی فنی می کند.
کورس افزود: این سندیکا در منطقه و کشورهای همسایه شاخص است و از نظر تشکیلاتی حتی از ترکیه که از نظر تولید ماشین آلات ازما جلوتراست، بالاتر است.
رئیس هیئت مدیره سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی و خدمات وابسته گفت: همواره دنبال ارتقاء این صنعت در کشور بوده ایم و صددرصد بخش خصوصی هستیم و امروز توانسته ایم فناوری روز دنیا را وارد کشور کنیم و نیروهای لازم را در این زمینه از نظر آموزشی به روز کنیم.
کورس افزود: ظرفیت تولید خوبی در کشور داریم اما به دلیل کمبود مواد اولیه و قیمت های بالا 30 درصد تولید آسانسور در کشور بالاتر از قیمت کشور ترکیه در می آید.
وی گفت: دنبال شرایطی هستیم که بتوانیم تولیدات خود را صادر کنیم چون 90 درصد قطعات آسانسور را در داخل تولید می کنیم و دلیل آن هم این است که بعد از انقلاب تمامی شرکت های خارجی ایران را ترک کردند و این امر باعث شد تا صنعت آسانسور در کشور بومی شود.
کورس افزود: اقلامی مانند پله برقی ، موتور گیربکس آسانسور و ریل آسانسور وارداتی بوده است ولی در یکسال گذشته ما توانسته ایم این اقلام را در کشور تولید کنیم و این امیدوار کننده است که نیاز ما به خارج کمتر خواهد شد.
وی گفت: چندین سال است که بحث استاندارد آسانسورها در کشور اجباری شده و با چندین جلسه ای که با سازمان استاندارد داشتیم همواره دنبال ارتقاء سطح استاندارد در آسانسورها بوده ایم.
وی افزود: تنها رقیب ما در منطقه ترکیه است که قیمت های ما نسبت به آن بهتر است این را هم باید بگوییم که هیچ مجموعه ای نمی تواند بگوید صددرصد قطعات را سازنده است و همه نیاز به واردات دارند.
کورس افزود: مشکلاتی در گمرک وجود داشت که علتش هم تحریم ها بود که در این باره تسهیل شده و اوضاع بهتر است.
وی گفت: از دولت می خواهیم تا با سیاست های پایدار و کنترل قیمت ارز و حمایت از تولید کننده در معافیت های مالیاتی و هزینه های بیمه های تامین اجتماعی به ما کمک کند و به تولیدکنندگان واقعی خدمات بدهد.