مدیر صندوق بین المللی پول برای اروپا؛
اقتصاد انگلیس همچنان نابسامان است
پل تامسن: حتی بعد از اعطای زمان بیشتر به انگلیس برای خروج از اروپا وضع سردرگمی برگزیت تاثیر منفی بر اقتصاد انگلیس گذاشته است.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صدا و سیما ؛ مدیر صندوق بین المللی پول برای اروپا اعلام کرد حتی بعد از اعطای زمان بیشتر به انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا, وضع سردرگمی برگزیت تاثیر منفی بر اقتصاد انگلیس گذاشته است.
پل تامسن Poul Thomsen طی سخنرانی خود در يک کنفرانس مطبوعاتی در نشست های فصل بهار این صندوق و بانک جهانی در واشنگتن اعلام کرد: « با وجود اینکه اتحادیه اروپا تصمیم به تمدید مهلت برگزیت گرفت و به صورت موقت از برگزیت بدون توافق اجتناب کرده است, اما همچنان این شرایط اقتصاد انگلیس را تهدید می کند.»
بر اساس آخرین پیش بینی صندوق بین المللی پول، نرخ رشد اقتصادی انگلیس در سال 2019 میزان 1.2 دهم درصد خواهد بود، که این رقم در مقایسه با پیش بینی های قبلی که 1.5 درصد بوده کمتر است. علت آن بدون تکلیف بودن برگزیت است که باعث می شود سرمایه گذاران در این دوره سرمایه گذاری های خود را در انگلیس کاهش دهند.
مدیر صندوق بین المللی پول در بخش آسیا و اقیانوسیه اعلام کرد چشم انداز رشد اقتصادی آسیا و اقیانوسیه، "نسبتا پایدار" باقی مانده است، اما خطرات ناگهانی افزایش یافته و منجر به کاهش سریع تجارت، افزایش قیمت نفت و ناپایداری بازارهای مالی جهانی شده است.
چانگ یانگ ری در یک کنفرانس مطبوعاتی در نشست های فصل بهار این صندوق و بانک جهانی در واشنگتن اعلام کرد مطمئن نبودن سیاست های تجاری می تواند تهدیدی تازه برای رشد اقتصادی ایجاد کند.
وی افزود کشور ها باید برای حفظ رشد اقتصادی و ایجاد ثبات در اشتغال, سیاست های کنترلی کلان اتخاد کنند. وی خاطر نشان کرد سیاست های محرک مالی اخیر که از سوی اقتصادهای نظیر چین و جمهوری کره ارائه شده است احتمالا نقش مهمی در ثبات رشد اقتصادی, ایفا خواهند کرد.
صندوق بین المللی پول معتقد است که منطقه آسیا و اقیانوس آرام منطقه دائمی جهان با قوی ترین رشد اقتصادی در آینده باقی خواهد ماند.
ری افزود این پروژه نشان می دهد آسیا در سال های 2019 و 2020 به میزان 5.4 درصد رشد خواهد کرد که عمدتا نسبت به پیش بینی های قبلی در ماه اکتبر, تغییری ندارد. وی خاطر نشان کرد این منطقه (آسیا -اقیانوسیه) 60 درصد اقتصاد دنیا را شامل می شود درحالی که چین بیش از 30 درصد رشد جهانی را شامل می شود.
براساس چشم انداز جدید اقتصاد جهانی که در آوریل 2019 منتشر شد، صندوق بین المللی پول روز سه شنبه پیش بینی رشد اقتصادی سال 2019 برای چین را 6.3 درصد اعلام کرد که این رقم در مقایسه با پیش بینی های قبلی درماه ژانویه 0.1 دهم در صد افزایش داشته است.
صندوق بین المللی پول همچنین خواستار اقدام کشورهای آسیا و اقیانوسیه برای در پیش گرفتن اقدامات فعالانه برای حل چالش های میان مدت و بلند مدت از قبیل کاهش بهره وری نیروی کار و جمعیت سالخورده و ایجاد ثبات اقتصادی درازمدت با سرمایه گذاری بیشتر در بازارهای کار، آموزش و پرورش و نوآوری شد.