به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صدا و سیما از پاریس؛
مخالفان دولت فرانسه در اقدامی اعتراضی و در عین حال مبتکرانه در تظاهرات شنبه این هفته، تظاهراتی علیه ممنوعیت اعتراض و راهپیمایی در فرانسه برپا کردند.
معترضان به نظام سرمایه داری در بیست و دومین شنبه اعتراضات با تجمع در میدان جمهوری پاریس علیه محدودیت ها و ممنوعیت های اعلام شده از سوی دولت فرانسه در برپایی تظاهرات های ضددولتی، دست به اعتراض جداگانه ای زدند.
اظهارات: معترضان به سیاست های دولت فرانسه
تظاهرات ضددولتی در فرانسه با دخالت پلیس ضد شورش به خشونت گرایید. در حالی که معترضان به نظام سرمایه داری و مخالفان دولت فرانسه علیه محدودیت ها و ممنوعیت ها برپایی تظاهرات در فرانسه در میدان جمهوری پاریس تجمع آرامی کرده بودند با دخالت پلیس ضدشورش و نیروهای امنیتی و ژآندارم این تجمع به صحنه درگیری پلیس و معترضان تبدیل شده است.
پلیس ضدشورش فرانسه با شلیک گاز اشک آور و گلوله های دود زا و نیز استفاده از فلش بال قصد دارد معترضان را از میدان جمهوری پاریس متفرق کند اما آنها همچنان به اعتراضات خود ادامه می دهند.تا ظهر امروز در جریان تظاهرات ضددولتی در فرانسه ده ها نفر بازداشت و بر اثر خشونت پلیس، ده ها نفر نیز زخمی شده اند. اوج درگیری ها در تولوز و پاریس هست که همچنان ادامه دارد.
تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه
مخالفان دولت و فعالان جنبش ضدسرمایه داری در این تظاهرات خواستار برچیده شده محدودیت هایی شدند که بر خلاف قانون اساسی فرانسه هر گونه تظاهرات را در این کشور آزاد بیان کرده است. دولت فرانسه حدود یک ماه است که به بهانه در خطر افتادن امنیت ملی این کشور تظاهرات ضدسرمایه داری را بسیار محدود کرده و تنها در چند شهر معترضان می توانند روزهای شنبه به خیابان بیایند.
با این حال، معترضان هر شنبه در تمامی شهرهای فرانسه به خیابان ها می آیند و علیه نظام سرمایه داری در این کشور تظاهرات می کنند که بیشتر آنها به مانند آنچه امروز و هم اکنون در شهر تولوز کانون اعتراضات با دخالت پلیش ضد شورش به درگیری و ناآرامی می انجامد.
تاکنون در جریان حدود 5 ماه اعتراضان مردمی ضددولتی در فرانسه بیش از 10 نفر کشته و 13 هزار نفر نیز زخمی یا بازداشت شده اند.
علی رغم محدودیت فوق العاده ای که امروز دولت فرانسه اعلام کرد و محکومیت یکساب حبس و 15000 یورویی برای افرادی که چهره شان را در تظاهرات ها می پوشانند به خاطر در امان ماندن از گاز اشک آور با این حال امروز اکثر شهرهای فرانسه شاهد حضور مردم در خیابان ها هستیم.
بیست و دومین شنبه اعتراضات به سیاست های دولت و نظام سرمایه داری در فرانسه در حالی امروز آغاز شده که وزارت کشور از تغییر قانون ضدخرابکاری و تشدید برخورد با معترضان خبر داده است.
شمار معترضان 7500 نفر اعلام شد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، وزارت کشور فرانسه اعلام کرد شمار معترضان به نظام سرمایه داری دولت فرانسه در ساعت 14 به وقت محلی 7500 نفر است که 1300 نفر از آنها در پاریس هستند.
درگیری های میان پلیس فرانسه و معترضان در تولوز
همزمان با شروع تظاهرات مردمی ضد نظام سرمایه داری در فرانسه در هفته بیست و دوم؛ درگیری های شدیدی بین پلیس ضد شورش و معترضان در شهر تولوز در جنوب غربی این کشور رخ داده و همچنان ادامه دارد.پلس ضد شورش فرانسه برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک آور و اسلحه خطرناک فلش بال استفاده می کند.تعداد زیادی از معترضان مجروح شده اند و تعداد زیادی نیز که هنوز آمار دقیقی منتشر نشده توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده اند.
تاکنون در جریان اعترضات به سیاست های دولت فرانسه بیش از 10 نفر کشته و 4 هزار نفر زخمی و بیش از 9000 نفر نیز بازداشت شده اند.دولت فرانسه با پایان گفت و گوهای ملی مکرون با تغییر قانون ضدخرابکاری؛ اقدامات سختگیرانه ای از امروز علیه معترضان به کار بسته است.
تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه تظاهرات علیه ممنوعیت تظاهرات در فرانسه
آغاز تظاهرات در دونکرک
حدود 400 نفر از معترضان به نظام سرمایه داری در فرانسه روز شنبه از شهرهای مختلف این کشور در مرکز شهر دونکرک تظاهرات کردند.
در میان تظاهر کنندگان شماری از شخصیت های مهم این جنبش مانند ژروم رودریگز حضور داشت که شعار " ما از هیچ چیزی دست نمی کشیم و باید این جنبش را ادامه داد " سر می دادند.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، جمعه شب 12 آوریل حدود 400 نفر از معترضان به نظام سرمایه داری در فرانسه در خیابان های شهر دونکرک شبانه تظاهرات کردند. این سومین تظاهرات شبانه این معترضان است. شماری از تظاهر کنندگان از دیگر شهرها مانند لیل، روبه، تورکوینگ و بولین - سور - مر به این شهر آمده بودند. تظاهرات شبانه معترضان به نظام سرمایه داری در فرانسه در این شهر به مدت دو ساعت طول کشید.
کسانی که چهره های خود را بپوشانند دستگیر و زندان خواهند شد
کریستف کاستانه وزیر کشور فرانسه اعلام کرد از این هفته کسانی که چهره خود را در تظاهرات های ضد دولتی بپوشانند دستگیر و یکسال زندان خواهند رفت و علاوه بر آن 15000 یورو نیز جریمه می شوند.
این در حالیست که بسیاری از فعالان جنبش ضدسرمایه داری در تظاهرات ها به خاطر در امان ماندن از گازهای اشک آور شلیک شده از سوی پلیس قسمت بینی و دهان خود را می پوشانند.
در عین حال دولت فرانسه که توقع نداشت پس از اعلام اولیه نتایج طرح گفت و گو های ملی مکرون ؛ مخالفان به اعتراضات خود ادامه دهند ؛ با به کارگیری 70 واحد نظامی شامل ده ها هزار پلیس ضد شورش، نیروی امنیتی و ژاندارم قصد سرکوب بیشتر اعتراضات امروز را دارد. همچنین بیش از 7000 نیروی ضد تروریسم ارتش نیز در حلقه دوم از اماکن دولتی و حساس مراقبت خواهند کرد.
پس از اعلام نتایج اولیه طرح گفت و گوهای ملی که به گفته اکثریت مردم نتیجه خاصی نداشته است ؛ سندیکاها نیز اعلام کردند امروز در بیست و دومین شنبه اعتراضات ضد دولتی شرکت خواهند کرد.
امروز علی رغم محدودیت و ممنوعیت های فراوان دولت علیه تظاهرات های مردمی؛ قرار است سراسر شهرهای این کشور صحنه حضور مردم در خیابانها باشد.
تولوز، بوردو، مارسی، استراسبورگ، لیل، نانت و پاریس کانون اعتراضات علیه نظام سرمایه داری در هفته بیست و دوم است.
در پاریس قرار است از ساعاتی دیگر دو تظاهرات به سمت میدان جمهوری و دو تجمع دیگر نیز برگزار شود.
تظاهرات در خیابان شانزه لیزه به عنوان کانون اولیه اعتراضات مردمی همچنان با حضور فراوان نیروهای پلیس ضد شورش و ژاندارم ممنوع اعلام شده است.
به اعتقاد کارشناسان؛ دولت فرانسه سیاست فرسایشی کردن اعتراضات علیه نظام سرمایه داری را پیش گرفته و به صورت قطره چکانی وعده هایی می دهد تا سرانجام معترضان را علاوه بر آشوبگر نامیدن، خسته کند.