پخش زنده
امروز: -
جلسه مشترک ستاد مدیریت بحران هفت شهرستان جنوبی استان بمنطور آمادگی در برابر سیلاب های احتمالی برگزار شد.
به گزارش خبر گزاری صدا و سیمای مرکز کرمان ، در این جلسه که اعضای ستاد حوادث شهرستان های جنوبی استان حضور داشتند معاون عمرانی استاندار کرمان با اشاره به هشدارهای سازمان هواشناسی در زمینه بارش باران و خطر طغیان رودخانه ها گفت:فرمانداران شهرستانهای جنوبی استان کرمان همه امکانات و تجهیزات شهرستان خود را رصد و آمادگی خود را در مواقع بحرانی در صورت نیاز داشته باشند.
موسوی آیت الهی با بیان اینکه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان تمامی موارد شهرستانهای در معرض خطر سیلاب با حضور استاندار بررسی شده است افزود:نیروهای راهداری، هلال احمر، اورژانس، شهرداری ها و همه دستگاه های عضو ستاد حوادث نسبت به مسئولیت های خود توجیه هستند و با برنامه و مدیریت فرمانداران شهرستانها آمادگی لازم را حفظ کنند.
معاون عمرانی استاندار با اشاره به تقسیم جنوب استان به 5 منطقه معین یکدیگر گفت:از تمام توان شهرستانها برای کمک به مناطق پر خطر استفاده شود.
سعیدی مدیر کل بحران استانداری کرمان هم در این جلسه تصریح کرد :ابگرفتگی معابر یکی از مشکلاتی است که شهرداری ها موظفند طرحی برای جمع آوری اب های سطحی داشته باشند و فرمانداران برای این طرح تامین اعتبار کنند.
وی افزود:کلیه شهرداری ها، نیز ظرف ۲ماه این طرح را انجام دهند.
سرپرست فرمانداری جیرفت هم گفت: تمامی مناطق آسیب پذیر از سیل بازدید شده و در نشست ستاد بحران تقسیم بندی مسئولیتی دستگاه ها انجام شده است.
عطارپور افزود :۴دستگاه سنگین توسط راهداری جیرفت و شهرداری ها در سیل بندها در حال فعالیت است و دهانه پل ها توسط اداره راهداری جیرفت که از 7ماه گذشته آغاز شده ادامه دارد و در حال شن برداری است.
وی یاد آور شد :جانمایی و اسکان برای زمان حادثه هم برنامه ریزی شده است واطلاع رسانی لازم به مردم و عشایر جیرفت صورت گرفته است.
عطاپور با بیان اینکه رودخانه شور دغدغه مهم شهر جیرفت به واسطه طغیان و بالا آمدن بستر رودخانه در پایین دست است خاطرنشان کرد : باید در بلندمدت برای سامان دهی بستر و حاشیه سه رودخانه هلیل، ملنتی وشور جیرفت برنامه تخصصی و اساسی در سطح اعتبار ات ملی و استانی چاره اندیشی شود.
حجتی فرماندار منوجان نیز از نیاز 10 رودخانه این شهرستان به لایه روبی خبر داد.
فرماندار فاریاب نیز در این نشست با اشاره به نبود اداره هلال احمر در این شهرستان افزود : جمعیت هلال استان برای اسکان و تامین اقلام امدادی برای این شهرستان چاره اندیشی کند.
رئیس سد جیرفت نیز با بیان این که ۶۶درصد سد جیرفت خالی است اظهار داشت :از اول سال آبی مهرماه تا کنون ۸۳میلیون متر مکعب اب وارد سد شده و ۴۹میلیون متر مکعب خارج شده است
سیدی با بیان اینکه نیروگاه برق بطور متوسط هر هفته در مدار بوده است افزود: در حا ل حاضر ورودی آب ۱۶/۸ دهم مترمکعب بر ثانیه و خروجی 8/6دهم مترمکعب است و۱۳۷میلیون مترمکعب سد جیرفت خالی است.
در این نشست رئیس جمعیت هلال احمر و دیگر مسوولان گزارشی از روند فعالیت دستگاه های خود برای آمادگی در مواقع بحرانی اعلام کردند.