پخش زنده
امروز: -
در جهت تحقق اهداف سومین برنامه توسعه دانشگاه مبنی برحفظ محیطزیست و حرکت به سوی دانشگاه سبز اعلام شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، در جهت تحقق اهداف سومین برنامه توسعه دانشگاه مبنی بر «حفظ محیطزیست و حرکت به سوی دانشگاه سبز»، اقدامات اجرایی دستورالعمل مورد نظر مدیریت سبز دانشگاه، حوزههای ۹ گانه کنترل سیستم روشنایی، کنترل سیستمهای حرارتی، برودتی و تهویه مطبوع، کنترل تجهیزات اداری و نحوه استفاده از آنها، مدیریت مصرف آب، مدیریت پسماند، مدیریت میزان مصرف کاغذ و اقلام مصرفی، استفاده از فناوریهای پاک و انرژیهای تجدیدپذیر، فرهنگسازی و توسعه مدیریت انرژی و حمل و نقل است که در سال ۹۸ برای اجرای دقیق آنها برنامهریزی میشود.
اقدامات اجرایی در این حوزهها، بر حسب ماهیت اقدامات در چهار گروه اصلی فرهنگی و آموزشی، بهبود روشهای بهرهبرداری از امکانات موجود، تعمیر و نگهداری و در نهایت جایگزینی و افزایش امکانات موجود طبقهبندی و بر حسب شاخصهای زمان، هزینه و پیچیدگی نسبی انجام امور اولویتبندی شده است. اقدامات اجرایی مدیریت سبز بر اساس گروهبندیهای ذکر شده و در قالب برنامه جامع مدیریت سبز دانشگاه، با مشخص کردن شماره حوزهها، شماره و شرح اقدامات، دستاندرکاران، تمهیدات اجرایی، پیش نیازهای اساسی و مسئول راهبری مربوط در دو مرحله در سالهای گذشته به واحدهای مختلف دانشگاه ابلاغ شده است و مراحل بعدی نیز به تدریج ابلاغ خواهد شد.
مقرر شده است امسال و در هر هفته به یکی از این حوزهها در قالب فهرستی از اقدامات اجرایی مشخص پرداخته شود.
اعلام آمادگی دانشگاه تهران برای انجام فعالیتهای علمی، کارشناسی و مطالعه در مناطق سیل زده
مشارکت دانشگاه تهران در انجام فعالیتهای علمی، کارشناسی و مطالعاتی در مناطق سیلزده به تصویب هیأت رئیسه دانشگاه رسید.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، هیأت رئیسه دانشگاه ضمن ابراز تأسف عمیق و اعلام همدردی با هموطنان سیلزده، آمادگی دانشگاه تهران را برای انجام فعالیتهای علمی، کارشناسی و مطالعاتی در مناطق سیلزده اعلام کرد.
این موضوع پیش از دستور جلسه روز 17 فروردین، از سوی دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، مطرح شد و به تصویب هیأت رئیسه دانشگاه رسید.
بر اساس بند دوم مصوبات این جلسه، معاونت پژوهشی دانشگاه موظف شد با مراکز و مراجع ذیربط نظیر بنیاد مسکن، ستاد بحران کشور و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) مذاکرات و مکاتبات لازم را به عمل آورده، آمادگی دانشگاه را برای انجام فعالیتهای علمی، کارشناسی و مطالعاتی در مناطق سیلزده اعلام نموده و ظرفیتهای علمی و کارشناسی واحدهای گوناگون دانشگاه نظیر مؤسسه ژئوفیزیک، دانشکده محیط زیست، دانشکده جغرافیا، دانشکده علوم اجتماعی، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، پردیس هنرهای زیبا، پردیس دانشکدههای فنی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، پردیس ابوریحان، مرکز مشاوره و... دانشگاه را برای این مهم به کار گیرد.
بر اساس همین بند، معاونت اداری و مالی دانشگاه معادل دو روز از حقوق و مزایای اعضای هیأت رئیسه را کسر و برای کمک به سیلزدگان به حساب هلال احمر واریز خواهد کرد.
همچنین مقرر شد که معاونت اداری و مالی با کلیه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه مکاتبات لازم را به عمل آورد تا در صورت تمایل بخشی از حقوق و مزایای خود را به این امر اختصاص دهند.
گفتنی است تیمهای تحقیقاتی، تسهیلگری و فنیمهندسی دانشگاه تهران از نخستین ماههای پس از زلزله سرپل ذهاب در مناطق زلزلهزده مستقر شدند و ضمن انجام فعالیتهای تحقیقاتی و تسهیلگری، تا پایان بازسازی کامل در کنار مردم این منطقه باقی خواهند ماند.