کشت ۶۰۰ هکتار سورگوم در اراضی کشاورزی شهرستان زبل
مدیر جهاد کشاورزی زابل گفت : تاکنون ۶۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان به کشت محصول علوفه ای سورگوم اختصاص یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان ، سید رضا موسوی افزود : با ورود سیلاب به سیستان کشت سورگوم در زابل از اواخر اسفند آغاز و همچنان تا اردیبهشت ادامه دارد.
وی ادامه داد: پیش بینی می شود امسال بیش از هزار هکتار از زمین های کشاورزی زابل به کشت این محصول اختصاص یابد.
مدیر جهاد کشاورزی زابل گفت: با توجه به اینکه کشت سورگوم نسبت به سایر محصولات علوفه ای نیاز آبی پایین، رشد سریع و عملکرد بالا دارد این نهاد با اقدامات ترویجی به دنبال توسعه این محصول در منطقه در راستای تامین علوفه دام است.
موسوی بیان کرد: سورگوم گیاهی است که با توجه به سطح تولید بالا در هر هکتار به عنوان علوفه دام مورد استفاده قرار می گیرد به گونه ای که در صورت فراهم بودن شرایط آبی امکان برداشت ۱۵۰ تن از این محصول در هر هکتار وجود دارد.
وی اظهار داشت: با توجه به مزیت های بالای کشت سورگوم از جمله اینکه امکان برداشت این محصول تا پنج مرحله قبل از آغاز فصل سرما وجود دارد، کشت این محصول در سیستان بعد از خشکسالی های پی در پی می تواند نقش مهمی در تامین علوفه دامداران منطقه داشته باشد.
سورگوم زراعی گیاهی از خانواده غلات است که در ایران ذرت خوشه ای نامیده میشود.
با توجه به شباهت ظاهری این گیاه با ذرت و ارزن که سبب شده آمار سطح کشت این دوگیاه با هم مخلوط شود، برای ایجاد تمایز میان آنها سورگوم که یک اسم جهانی برای این گیاه است استفاده میشود.