پخش زنده
امروز: -
کارگروهی تخصصی برای تبلیغ، ترویج و تسهیل ازدواج برای جوانان در مسجد تشکیل میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ حجتالاسلام و المسلمین حجت الله ذاکر درباره برنامههای پیش بینی شده برای سال جدید گفت: محوری که برای مباحث فرهنگی امور مساجد در سال ۹۸ انتخاب شده، بر مبنای شعار «مساجد، پیشتاز گام دوم انقلاب» است.
معاون فرهنگی امور مساجد در ادامه گفت: امسال برای نخستین بار در مساجد استان تهران ویژهبرنامههایی را با عنوان دهه انتظار برگزار میکنیم، این برنامهها از ۲۳ فروردین تا یکم اردیبهشت (۶ تا ۱۵ شعبان) با موضوعات متنوع مهدوی همچون نقش دعا در تعجیل ظهور، وظایف منتظران، خصوصیات سبک زندگی منتظرانه، ولایتپذیری و انتظار، انقلاب اسلامی و منتظران برگزار میشود.
حجتالاسلام و المسلمین ذاکر افزود: بعد از دهه انتظار، در ۱۰ روز آخر ماه شعبان، دهه تکریم و تعظیم مساجد را داریم؛ بیانیه گام دوم انقلاب محور فعالیتهای این دهه خواهد بود.
وی همچنین به عناوین دهه تکریم و تعظیم مساجد اشاره کرد و گفت: «مسجد، زمینهساز رونق تولید»، «مسجد، پیشتاز در تحقق گام دوم انقلاب»، «مسجد، کانون مهرورزی و نشاط معنوی»، «مسجد، محور اتحاد و همبستگی»، «مسجد، بستر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت»، «مسجد، پایگاه سلامت اجتماعی»، «مسجد، کانون تزکیه و تعلیم»، «مسجد، میعادگاه منتظران موعود»، «مسجد، جبهه جهاد فرهنگی»، «مسجد، پایگاه تعالی جوان مؤمن انقلابی» به ترتیب عناوین ایام دهه تکریم است.
حجتالاسلام و المسلمین ذاکر افزود: درباره جذب جوانان به مسجد، پویشی را با عنوان «یک حس خوب» در دهه تکریم و تعظیم مساجد راهاندازی میکنیم، که این موضع فراخوانی برای دعوت جوانان به مسجد محسوب میشود و حس ورود به مساجد و انس با فضای معنوی آن را فراهم میکند.
وی پذیرش و اعتماد ائمه جماعات به جوانان را یکی از مسائلی دانست که اگر به درستی انجام شود، میزان جذب جوانان به مساجد بسیار بیشتر میشود ضمن اینکه امسال حتماً حضور جوانان در شورای فرهنگی مساجد و حتی هیئت امنا با جدیت دنبال میشود.
حجتالاسلام و المسلمین ذاکر افزود: یکی از کارهایی که میخواهیم به واسطه مسجد برای جوانان انجام دهیم، بحث ازدواج آسان است؛ امروز هزینههای دست و پاگیر برای ازدواج یکی از معضلات جوانان به شمار میآید. به این منظور نیز کارگروهی تخصصی برای تبلیغ، ترویج و تسهیل ازدواج برای جوانان در مسجد تشکیل میشود. مساجد میتوانند در زمینه تهیه جهیزیه، اختصاص سالن برای برگزاری مراسم عقد، تهیه مخارج اولیه و ازدواج به جوانان کمک کنند.
معاون فرهنگی امور مساجد در پایان تأکید کرد: اکنون در مساجد حدود ۲۵ تشکل و نهاد مردمی در حال فعالیت هستند. برای هماهنگی میان این مجموعهها، محوریت برنامههای فرهنگی مسجد باید شورای فرهنگی مساجد باشد و با برنامهریزیهایی که در دست انجام داریم، این شورا به یاری خداوند فعالتر میشود.