وی گفت: حمایت مالی و کسر حداقل یکروز حقوق دانشگاهیان از سیل زدگان بخش کوچکی از حمایت این قشر محسوب میشود که علاوه بر آن حمایتهای بهتری برای ایجاد آینده پژوهشی را نیز به همراه دارد.
دارا اظهارداشت: استادان دانشگاههای تهران و بعد از آن استادان دانشگاههای کل کشور آمادگی خود را برای حمایت از مردم این مناطق پیرو بیانات مقام معظم رهبری اعلام میکنند و ما امیدواریم یک حرکت فراگیر در سطح دانشگاههای کشور در راستای پویش ملی حمایت دانشگاهیان از سیل زدگان ایجاد شود چنانچه نقطه عطف این پویش حضور و فعالیت استادان مختلف با عناوین سیاسی مختلف است چنانچه در این پویش استادان دانشگاهی در حزبهای مختلف سیاسی حضور دارند و حمایت همه جانبه خود را برای مردم مناطق سیل زده اعلام کردند.
حمایت دانشگاهیان از مردم مناطق سیل زده صبح امروز با آغاز فعالیت پویش ملی حمایت دانشگاهیان از سیل زدگان، فعالیت قشر دانشگاهی برای حمایت گستردهتر از مردم مناطق سیل زده نیز شروع شد.
مجتبی زارعی رئیس بسیج اساتید کشور در جلسه پویش ملی حمایت دانشگاهیان از سیل زدگان افزود: این رویداد در مناطق دیگر هم باید آغاز شود و قشر دانشگاهی به جز حوادث طبیعی باید در سایر فعالیتها هم حضور داشته باشند.
وی گفت: این پویش به میزبانی دانشگاههای تهران در سطح دانشگاههای کل کشور برای حمایت از مردم مناطق سیل زده فعالیت خود را آغاز کرد تا بخشی از فقدان سیاستگذاری علمی که در سطح دانشگاهها رخ داده است کاهش یابد.
زارعی با بیان اینکه تغییرات در کاربری زمین، ناآشنایی حکمرانان با فعالیت قشر دانشگاهی یک نقیصه علمی محسوب میشود، افزود: در آغاز کار باید قوه قضائیه هم از حقوق عمومی حمایت کند و در بخشهای نباید قشرهای علمی و دانشگاهی کشور نادیده گرفته شود.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین آقامیر مسئول انجمن اسلامی مدرسین هم گفت: این جلسه دو اثر دارد نخستین اثر آن این است که استادان دانشگاههای کشور حداقل یک روز حقوق خود را برای مردم مناطق سیل زده اختصاص میدهند که این امر جنبه روانی برای این مناطق را دربر دارد و موجب کاهش عوارض روانی مردم این مناطق میشود و از جنبه دوم هم میتواند این حرکت یک حرکت فراگیر در قشر علمی و دانشگاهی کشور محسوب شود.
در ادامه سلیمانی عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت هم گفت: ما باید به این نکته توجه کنیم که در مناطق سیل زده بسیاری از زیرساختها از بین رفته است و مردم تک تک این مناطق آسیب دیدند و نیازمند حمایت هستند دانشکدههای عمران دانشگاهها باید خود را درگیر حمایت از مسائل عمرانی در این مناطق کنند و در کنار آن نیز گروهی هم باید به مسایل اجتماعی مردم مناطق سیل زده توجه کنند بنابراین در این راستا باید کمیته و کارگروههایی شکل گیرد.
وی با بیان اینکه حمایت از مردم مناطق سیل زده تنها از عهده دولت برنمی آید و سایر نهادها هم باید حمایت گسترده تری داشته باشند، گفت: باید به این نکته توجه شود که تنها دولت نمیتواند حمایت گسترده از مردم مناطق سیل زده داشته باشد و باید تلاش چند ساله شکل گیرد چراکه مردم این مناطق نیازمند کمک فکری و اشتغال هستند، چون هم اشتغال و هم سرمایه این مردم از بین رفته است.
در ادامه این جلسه سایر استادان هم با بیان دیدگاههای خود مبنی بر حمایت گسترده قشر دانشگاهی از مردم مناطق سیل زده بر گسترش هرچه سریعتر فعالیتهای عمرانی در این مناطق تاکید کردند و خواستار حل مشکلات مردم مناطق سیل زده در راستای کمکهای فکری و اشتغال بودند و همچنین آمادگی خود را برای حل این مساله ملی اعلام کردند.