پایش آنفولانزا و نیوکاسل در واحدهای مرغ گوشتی سمنان
طرح پایش سرمی بیماری های آنفلوانزا و نیوکاسل در واحدهای مرغ گوشتی استان سمنان اجرا شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، این طرح با هدف بررسی وضعیت بیماری و اثر واکسیناسیون در جمعیت مرغ گوشتی استان سمنان اجرا شد.
علی جاوید پور رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، آبزیان، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان گفت: در این طرح از 110 واحد صنعتی مرغ گوشتی که در اواخر دوره پرورش قرار داشتند خونگیری انجام و ایمنی پرندگان بررسی شد.
وی افزود: مقایسه نتایج حاصل از بررسی نیوکاسل و آنفلوانزا در پایان دوره پرورش نشانگر ضرورت رعایت اصول قرنطینه ای ، بهداشتی و امنیت زیستی واحدهای مرغ گوشتی است.
جاویدپور به مرغداران توصیه کرد ضمن جدی گرفتن واکسیناسیون بیماری های آنفلوانزا و نیوکاسل پس از مواجهه با هرگونه تلفات و یا کاهش مصرف دان به دامپزشک واحد و اداره دامپزشکی اطلاع دهند